Dimek Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 Demontowalem ostatnio WC i przyjrzalem sie blizej swojemu Radkowi... Zaciekawilo mnie takie male czerwone cos z przelacznikami 8O Co to jest i do czego to moze sluzyc :?: 8O :?: A tutaj to samo zdjecie w 2x wiekszej rozdzielczosci... Prosze o opinie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 ja dzisiaj bylem w jednym sklepie komputerowy i widzialem mobo bodajze soltek tez z takim jakby przelacznikiem tylko nie na 2 przelozenia tylko 6 :D ciekawe co to moze byc :D nigdy takiego czegos nie widziale :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 a na tym soltku to nie byly dipy do mnoznika i fsb ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<SmILek> Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 taka wajcha TURBO 8) robi z radzia 9800 radeona 9900XT to taki ostatni prezent herkulesa przed odejsciem :D :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 Na solteku to napewno były DIP-y bo soltek w tym lubował. Co do radka to nie jestem 100% pewien ale wydaje mi się że ktoś coś o tym wspominał na forum. Poszukaj po zagranicznych forach Radeon 9800 DIP Switch , może coś znajdziesz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 Nie no ja mysle ze Hercules zaszalal i to jest przelacznik na 16 potokow ;) Jestem bardzo ciekawy co to takiego . Kuzyn tez ma tego Herca i jakos mi to umknelo u niego (chyba o jednego browara za duzo bylo) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 na innych forach czytalem ze pare osob juz odkrylo ten przelocznik tylko ze na kartach powercolor... ach, nie pamietam dokladnie jakie bylo jego zadanie - chyba jakis przelacznik miedzy pal i czym tam innym :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 zgadza się. przełącznik wyjścia PAL/NTSC. swoją drogą 9800XT też mają, ale po drugiej (tylnej) stronie laminatu,. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 ehhh....a ja już myślałem, ze to jakiś ukryty vmod :D bo tam jest taki napisik: "3A", a to jednostka natężenia prądu przecie... :twisted: cóż....tylko mi nadzieje zrobiliście, ale to chyba faktycznei przełącznik pal/ntsc :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 rotfl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 A instrukcji od karty nie masz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 w instrukcji nic na ten temat nie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 A instrukcji od karty nie masz?Jakbym cos tam znalazl, to bym nie pisal... Nie zadaje pytan, na ktore odpowiedz mozna znalezc w minute :idea: Tez przyszlo mi na mysl to, ze to moze jakis "reczny Vmod" a tu tylko pal/ntsc, ehhh... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 Powinni takie rzeczy wyjasniac, chyba ze uznali to za tak oczywiste. tutaj podobne: http://www.beyond3d.com/reviews/ati/r350/index.php?p=5 http://www.hardocp.com/image.html?image=MT...V8xMV9sLmpwZw== Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 Powinni takie rzeczy wyjasniac, chyba ze uznali to za tak oczywiste.Zgadzam sie w 100% tutaj podobne: http://www.beyond3d.com/reviews/ati/r350/index.php?p=5 http://www.hardocp.com/image.html?image=MT...V8xMV9sLmpwZw== Wiec nie ma watpliwosci... ATI nie dalo nam darmowego Vmoda... tylko (dla mnie) bezuzyteczny przelacznik pal/ntsc :idea: No coz, lepszy rydz, niz nic :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Ja mam Radka 8500DV na NTSC i zworki są ustawione identycznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...