Adam78 Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Myślałem o Radku VIVO albo Rage Furry 128. A może coś innego. Chodzi mi przede wszystkim o: 1 Jakość obrazu 2D 2 Wspomaganie kodowania do MPEG 2 (np przy nagrywaniu obrazu video) Wydajnos w grach jest nieistotna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burdzyk Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 bierz radka vivo bo bedzie lepszy niz rage128 tylko jakis firmowy tzn hercules albo gigabyte bo tylko one zagwarantuja ci super jakosc 2d co do nagrywania to one chyba nie wspieraja nagrywania a jedynie odtwarzanie mpeg2, do zrzutu z tv trzeba szybki dysk i proca coby nie pogubic klatek za duzo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 :arrow: ja mam orginalna ATI Rage Fury 128 i do ogladania filmow jest O.K. taka tez polecam Ci kupic. do grania juz nie bardzo, wiec z kolei ja chcialbym kupic cos innego. moze jestes zainteresowany jej kupnem. jak cos, to prosze o kontakt na maila... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 jakies ati sie sprawdzi w tych zastosowaniach najlepiej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...