Portal Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Witam Czy jest sens instalowania driverow ASPI 4.71 Pracuje na windowsie Xp ( ktory wogle nie ma tych driverow) ale nie mam zadnych problemow z nagrywaniem plyt - czy po instalcji ASPI cos sie poprawi , pogorszy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 na pewno nie pogorszy jesli na cdrinfo je zalecają pod xp to smiało instaluj ja ich używam pod xp i jest ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fireman Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 już od dawna nie moge odpalić Audiocatalyst Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Witam Czy jest sens instalowania driverow ASPI 4.71 Pracuje na windowsie Xp ( ktory wogle nie ma tych driverow) ale nie mam zadnych problemow z nagrywaniem plyt - czy po instalcji ASPI cos sie poprawi , pogorszy ? Uzywalem kiedys WinXP, nagrywanie bylo bezproblemowe bez sterownikow Aspi. Jezeli wszystko dziala poprawnie, nie instaluj. Takie jest moje zdanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 dodatek ClonyXXL 2006 krzyczy gdy potrzeba nowego, ale nie zaszkodzi zainstalować ( chyba) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Jeśli nagrywasz, tzn. że masz ASPI :) Bez tego się nieda. Konkretnie dany program, którego używasz do nagrywania zainstalował własne odpowiednie sterowniki do obsługi nagrywarki. Instalacja ASPI Adaptec'a 4.71 nie powinna zaszkodzić, a może rozwiązać wiele problemów współpracy napędów nie tylko CD-RW (przykład Clony XXL) ale również CD (przykład AudioCatalyst 2.1). Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...