pablo163 Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 Witam! Potrzebny mi plugin do winampa 5.02,taki ktory bedzie robil plynne przejscia pomiedzy piosenkami.Mile by byla widziana konfiguracja bo raz jak cos takiego robilem to bylo tragicznie :? Pozdrawiam z góry dzieki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 nie uzywalem dawno winampa, ale to raczej jest w opcjach... szukaj czegos z nazwa crossfade albo jakos podobnie. poza tym w winampie 5 dzialaja wtyczki z wersji 2.x, a tam bylo sporo takich pluginow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 Hmmm to wiem ze dzialaja z 2.x ale nei potrafie zbytnio tego skonfigurowac.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 no wlaczasz tego standardowego z winampa i dziala... napweno dostepny w winampie od ktorejs wersji 2.9x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oczo18 Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 z automatycznego crossfade'a nic ciekawego nie wyjdzie...moim zdaniem kaszana. nie lepiej zarucic sobie traktor dj studio 2.51 i samemu jakiegos secika walnac...??? o wiele wieksza frajda jak grasz na zywca...ekkhmmm nie wiem jeszcze o jaka muze chodzi ale mi niezle idzie mixowanie tekkno, klubb, house :D pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 a nie lepiej sie przesiasc na foobara ? i dzwiek lepszy a i szukane przez Ciebie wyciszanie jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 Hmmmm mowisz ze foobar lepszy> mam na hdd zaraz zainstaluje.Tylko mi powiedz jak bys mogl jak sie to ustawia.Nie chodzi mi o wyciszenie tylko o to ze jedna piosenka sie konczy i droda juz tam sobie zaczyna grac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...