Pk.Master Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 Jak w Win Xp zmienić z 10BaseT na 10Base2 w sieciówce ??? Bo mam połączone kablem BNC a mi mówi że nie jest posłączony kabel a jest ale możliwe że jest źle jest ustawione z tymi 10BaseT na 10Base2 czyli czy ma używać Skrętki czy BNC. To może pomóc?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 oczywiscie masz T-connectory i terminatory na obu koncach :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pk.Master Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 nie znam się i nie wiem o czym mówisz ale kiedys tak podłączone działało a teraz nie dziła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 nie znam się i nie wiem o czym mówisz ale kiedys tak podłączone działało a teraz nie dziła. pytanie brzmi czy masz kabel podlaczony do sieciowki poprzez takie cuś jak na fotce. jeśli masz kabel wciśniety prosto w siecowke to masz zle podlaczone. a swoja droga to te karty sieciowe combo, same wykrywaly na czym sa podlaczone, i o ile mi wiadomo to nie ma takich opcji w sterownikach jak wybor medium... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pk.Master Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 przez takie coś mam podłączone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 sieciowki firmy 3com ?? jak tak to sciagnij oprogramowanie do ich konfiguracji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...