Skocz do zawartości
Gość

Nareszcie jest Ati Radeon 9000PRO Pamiatki 3,6ns

Rekomendowane odpowiedzi

Typ złącza / AGP x4/x2

Pamięc / i Hynix 64 MB, 128 bit, 3.6 ns.

Procesor / R 250.

Chłodzenie procesora / Aktywne.

Rodzaj wyjść / D-Sub, DVI-I, S-Video.

Rozdzielczość / 2048 x 1536

Zgodność programowa / OpenGl 1.3, DirectX.

Opis Taktowanie / 275/275 MHz. 2x RAMDAC 400MHz (10 bit).

Jak tylko wroce z wakacji to go kupuje :twisted: .

http://mojepc.pl/shop/product.php?prid=375...dac6088b9227ef5

Cena 555zł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Typ złącza / AGP x4/x2

Procesor / R 250.

Jak tylko wroce z wakacji to go kupuje  :twisted: .

a jaka cena ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja ci powiem tak jak ty mi kiedys odpisales PIT_er, twoimi wlasnymi slowami zreszta:

Ta i co z tego?? Kogo do obchodzi?? Jak bedziesz mial to dawaj topic. A takie cos to mnie gowno obchodzi. Zasmiecasz forum tylko... i pewnie jak je dostaniesz to nowy zrobisz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja ci powiem tak jak ty mi kiedys odpisales PIT_er, twoimi wlasnymi slowami zreszta:

Ta i co z tego?? Kogo do obchodzi?? Jak bedziesz mial to dawaj topic. A takie cos to mnie gowno obchodzi. Zasmiecasz forum tylko... i pewnie jak je dostaniesz to nowy zrobisz

Tylko ty sie chwaliles, ze kupujesz pamieci (o to chyba chodzilo) itd. A ja dalem Link bo nie ktorzy maja zamiar kupic ta karte, a nie wiedza, ze juz jest dostepna, a to ze ja kupuje to inna sprawa, ja to nie Slayer dodalem to bo moze czesc osob bedzie zainteresowana wynikami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko ty sie chwaliles, ze kupujesz pamieci (o to chyba chodzilo) itd. A ja dalem Link bo nie ktorzy maja zamiar kupic ta karte, a nie wiedza, ze juz jest dostepna, a to ze ja kupuje to inna sprawa, ja to nie Slayer dodalem to bo moze czesc osob bedzie zainteresowana wynikami.

dla mnie to jest to samo, ja tez chcialem ludzi poinformowac o tym ze sa nowe pamieci, a ze je kupilem to jest inna brocha, ty tez sie chwalisz ze kupujesz, tak to juz jest ze chamstwo zawsze wraca z powrotem w ktoryms momencie, nigdy nikogo nie zaatakowalem za to ze sie czyms chwalil,EOT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

buahahahaha

BTW: mam te grafiki w sklepie od wtorku :P niedługo niby maja być wersje z pamiątkami 3,3ns

I jak to chodzi?? W porownaniu do Radeona 8500??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dla mnie to jest to samo, ja tez chcialem ludzi poinformowac o tym ze sa nowe pamieci, a ze je kupilem to jest inna brocha, ty tez sie chwalisz ze kupujesz, tak to juz jest ze chamstwo zawsze wraca z powrotem w ktoryms momencie, nigdy nikogo nie zaatakowalem za to ze sie czyms chwalil,EOT

Patrz teraz znowu sie pochwale wiesz bo TYLKO O TO chodzi mi w tym poscie, na 99,9% bede mial pamieci Geil. Ja przynajmniej nie wychwalam, ze to jest najlepsza grafa i w ogole. W twoim poscie chyba to mnie najbardziej wqrwilo, niemiales innych kosci w lapach do porownania, a tymbardziej piszesz, ze sa The best jak je tylko na obrazku widziales.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Typ złącza / AGP x4/x2

Procesor / R 250.

a jaka cena ???
Albo przeoczyles albo potrzebujesz nowych okularow, heh tak zacytowales ze akurat cene uciales.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Typ złącza / AGP x4/x2

Procesor / R 250.

Cena 555zł

i po co ten post ?

Bez sensu ? Jaki ma on cel ? informacyjny ? Prpoagandowy ?

Gdyby to jeszcze ciekawe bylo !

Chciales sie pochwalic ? Niewyszlo :( Marnowanie miejsca na forum

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Typ złącza / AGP x4/x2

Procesor / R 250.

Cena 555zł

i po co ten post ?

Odezwal sie autor blyskotliwych postow. Post ma cel INFORMACYJNY, i nic wiecej. <span style="color:red;">[ciach!]</span>a gdybym nie dodal, ze mam zamiar ta karte kupic to by nic sie nie stalo co?? Zal wam dupe sciska?? Snoby i tyle, jak Slayer wali 3 czy 4 topici o tym jak to przezywa ze ma Radeona to jest git.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ojej czujesz sie osaczony to sie innym kolesiem podpierasz !

Nie obchodzi mnie czy sobie kupisz czy nie zastanawia mnie fakt czy jest sens o kazdej nowince pisac durne posty ?

Moze Ty musisz sie dowartosciowac ! Rozumiem ale czy to jest powod zeby pisac nowy topic ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Opanujcie sie bo <span style="color:red;">[ciach!]</span>lca mozna dostac czytajac Wasze dziecinne spory.

Jak nie ineteresuje Cie, ze Mint dostepny jest za 555 zl w sklepie MojePC to omijaj ten temat z daleka i nie rzadz sie jakbys mial to forum na wlasnosc!!!

Takowa tresc ma ten post i kogo to nie interesuje, nara!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ojej czujesz sie osaczony to sie innym kolesiem podpierasz ! 

Nie obchodzi mnie czy sobie kupisz czy nie  zastanawia mnie fakt czy jest sens o kazdej nowince pisac durne posty ? 

Moze Ty musisz sie dowartosciowac ! Rozumiem ale czy to jest powod zeby pisac nowy topic  ?

Tak osaczony buhaha jestes smieszny, to byl przyklad. Dowartosciowac jeszce lepsze, znalazlem wiec postanowilem sie podzielic z innymi, TYM BARDZIE, ze kilka osob chcialo kupic ta karte. A czemu nie pisac?? Nie czytaj i tyle, a o dowartosciowaniu to nie pisz bo pamietam jeszcze twoje beznadziejne posty w topicach IntelvsAmd. Jak zauwarzylem lubisz sie tylko klucic na tym forum, a na sprzecie sie nie znasz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak osaczony buhaha jestes smieszny, to byl przyklad. Dowartosciowac jeszce lepsze, znalazlem wiec postanowilem sie podzielic z innymi, TYM BARDZIE, ze kilka osob chcialo kupic ta karte. A czemu nie pisac?? Nie czytaj i tyle, a o dowartosciowaniu to nie pisz bo pamietam jeszcze twoje beznadziejne posty w topicach IntelvsAmd. Jak zauwarzylem lubisz sie tylko klucic na tym forum, a na sprzecie sie nie znasz...

buhaha idz spoac piter bo piszesz bzdury ! naprawde skonczmy ta gatje bo sie osmieszasz !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

buhaha idz spoac piter bo piszesz bzdury ! naprawde skonczmy ta gatje bo sie osmieszasz !

Sam sie osmieszasz pajacu. Tylko prowokujesz ludzi i tyle. A jak ci sie topic nie podoba to sie nie wypowiadaj, nikt cie nie zmusza, a na forum rzadzisz sie jak by bylo twoje. Obok kaeresa jestes za przeproszeniem napierdalaczem bezsensownych postow. 95% z nich to klutnie 5% to w miare normalne posty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobrze juz dobrze ! Powiedziales co wiedziales ! A czy to Ty nie pisales posta ze odchodzisz ?Bo jak Ty to malo slownym chlopcem jestes !

Tak to Ty ! buhaha nastraszyes i co ? Zal Tobie bylo sobie pujsc ?

Narobiles wokul wlasnej osoby szumu i tyle ! Phi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

buahahahaha 

BTW: mam te grafiki w sklepie od wtorku :P niedługo niby maja być wersje z pamiątkami 3,3ns

I jak to chodzi?? W porownaniu do Radeona 8500??

Jednak po przeczytaniu testu na Toms Hardware Readon 8500 sporo szybszy... Nawet tanio 555zl w Pcprojekt maja po 750zl 8O a za to mozna kumpic ver 8500 obie chyba build by ati.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sory mial byc EOT ale nie moge, PIT_er twoj poziom kultury jest straszny, zachowujesz sie jak rozpuszczony jedynak przekonany o swojej racji, chyba za malo razy dostales od ludzi po buzi za chamskie odzywki i zgrywanie pseudo cwaniaka a takze nie szanowanie innych ludzi i ich ewentualnych pogladow, ale w sumie cale zycie przed toba to moze cie utemperuja w taki czy iny sposob...

tylko zebys nie myslal ze to jest jakas grozba z mojej strony, ja nikomu nie groze, ehh....szczerze mowiac wisi mi to co sobie pomyslisz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobrze juz dobrze ! Powiedziales co wiedziales ! A czy to Ty nie pisales posta ze odchodzisz  ?Bo jak Ty to malo slownym chlopcem jestes !

Tak to Ty ! buhaha nastraszyes i co ? Zal Tobie bylo sobie pujsc ? 

Narobiles wokul wlasnej osoby szumu i tyle ! Phi

Wez sie Libero od PITera #$@@@@@@@ bo tobie naprawde malo potrzeba bys sie chwycil kogos jak rzep psiego ogona. Wyluzuj bo widze ze ci sie nudzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sory mial byc EOT ale nie moge, PIT_er twoj poziom kultury jest straszny, zachowujesz sie jak rozpuszczony jedynak przekonany o swojej racji, chyba za malo razy dostales od ludzi po buzi za chamskie odzywki i zgrywanie pseudo cwaniaka a takze nie szanowanie innych ludzi i ich ewentualnych pogladow, ale w sumie cale zycie przed toba to moze cie utemperuja w taki czy iny sposob...

tylko zebys nie myslal ze to jest jakas grozba z mojej strony, ja nikomu nie groze, ehh....szczerze mowiac wisi mi to co sobie pomyslisz

Poziom kultury?? Ty chyba nie wiesz co piszesz. W tym poscie nie masz mi nic do zarzucenia(tak jak i w innych), wszystkie odpowiedzi sa kulturalne nikogo nie wyzwalem, a za przklenstwo, ktore sie tu pojawilo przeprosilem chyba, ze czytac nie umiesz. Ja nie musze sie przekonywac bo mam racje, znalazl sie kolejny "agent" na poziomie libero. I nie zgrywam cwaniaka pokaz mi taki moment, wiesz jakos mi nie idzie szanowanie takiego kogos jak libero, ktory by sie tylko klucil. I nic mnie nie obchodzi co do mnie mowisz myslisz, ze sie przestrasze?? Sam sie utemperuj bo inteligentny nie jestes skoro nie zrozumiales po co zamiescilem tego posta, zreszta paru osoba on wcale nie przeszkadza. Chamskie odzywki, bardzo ciekawe wciaz kieruje toba moja odpowiedz na temat twoich rulezzowych pamieci. BTW nie trafiles mam dwoch braci. A jesli ci chodzi jeszcze o dyskusje moja z libero to sie nie wpier... to dopiero bylo chamskie, ale zaczynasz mnie denerwowac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i po co ten post ? 

Ty to masz problemy. Sam bys cos ciekawego kiedys napisal. Nic innego nie robisz tylko sie smiejesz z kazdego i krytykujesz wszystko jak leci. Chyba jestes pesymista z powolania :o . Daj ludziom zyc. Przeciez forum jest po to aby pisac co sie chce. Jak cie cos nie interesuje to nie czytaj i z glowy. Nie bedziesz mial problemow. 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz Pit_er jestem zszokowany jak latwo Ciebie zdenerwowac !

Chyba zaczne robic jakies badania na wieksza skale !

Niby taki intelektualista a tak sie przejmuje moja osoba ! Cos tu nie tak !

A moze Ty wcale taki inteligetny nie jestes ?

Eh zrobie co Ty powinienes zrobic juz dawno ! Czyli sie zamkne!

i pozwole zyc Tobie w blogiej nieswiadomosci swojej ulomnosci intelektualnej !

Jak by sie ktos czepial to nikogo tu nie obrazam ale wyciagam wnioski na

podstawie zaistnialej sytuacji !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz Pit_er jestem zszokowany jak latwo Ciebie zdenerwowac ! 

Chyba zaczne robic jakies badania na wieksza skale !

Niby taki intelektualista a tak sie przejmuje moja osoba ! Cos tu nie tak ! 

A moze Ty wcale taki inteligetny nie jestes ? 

Eh zrobie co Ty powinienes zrobic juz dawno ! Czyli sie zamkne! 

i pozwole zyc Tobie w blogiej nieswiadomosci swojej ulomnosci intelektualnej ! 

Jak by sie ktos czepial to nikogo tu nie obrazam ale wyciagam wnioski na 

podstawie zaistnialej sytuacji !

Lepiej poczytaj komentarze na twoj temat, na mnie jakos nikt nic zlego nie pisze nie wliczjac holmana. Zreszta koncze dyskusje z toba bo masz za niski poziom intelektuany - po prostu nie umiesz dyskutowac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czytalem ! no coz nikt mnie lubic nie musi ! Ale jest kilka osob z ktorymi tu mozna pogadac i ktore nie sa tak nadete jak Ty.

na mnie jakos nikt nic zlego nie pisze nie wliczjac holmana

Zapomniales jaka zjebke dostales od Liska i innych ? Nawet odchodzic chciales ? Kiepska pamiec ! No coz punkt widzenia zazlezy od (...)

To tyle w woli wyjasnien :)

BTW:

To jakiego chcesz radeona kupic 9000 czy 8500 bo cos sie zdecydowac nie mozesz ? (wcale to nie bylo zlosliwe z mojej strony poprostu jestem ciekawy )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...