Skocz do zawartości
Gość

Nareszcie jest Ati Radeon 9000PRO Pamiatki 3,6ns

Rekomendowane odpowiedzi

Odpitolcie sie od Pitera, jak chce sie pochwalić , to niech sie chwali, po to jest forum, a jezeli bedzie cos nie tak to od tego sa admini i moderatorzy, jak dotąd do tego topica nic nie mieli, wydaje mi sie ze koles LIBERO to istny śmieciarz, dołączył 3 czerwca a ma 1355 postów, to jest ok 23 posty dziennie, to nawet niewiem jak inteligentny by był to nie narzeźbi tylu mondrych postów, poprostu pisze głupstwa zeby poprawić sobie statystyki.

Wsio było by ok, ale przypiepszanie sie do innych, wydaje mi sie ze przydała by sie tu interwencja moderatora, coby go troche przygasić

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja myślę, że Pit_er to burak- walić go. Zawsze ma coś głupiego do napisania, a później sie czepia, że nie posiada się kultury, jak się na jego ,,jedzie".  Burak i melepeta 8)

U jaka kultura, a ponoc to ja wyzywam wszystkich. Glupiego, a twoje trzy czy cztery topici o Radeonie?? Glupiego ja ci nic glupiego nie pisalem w twoich topicach tylko jak widac prawda kole w oczy. Burak sam jestes Ecs BUHAHA Celeron 1,7GHz BUHAHA, tylko burak by taki sprzet wybral. A twojego Radeona jeszcze zadna gra nie wykorzystuje??? BUHAHAHA szczyt twojej glupoty. Mam sie smiac dalej??? Na twoim miejscu bym sie nie wypowiadal.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odpitolcie sie od Pitera, jak chce sie pochwalić , to niech sie chwali, po to jest forum, a jezeli bedzie cos nie tak to od tego sa admini i moderatorzy, jak dotąd do tego topica nic nie mieli, wydaje mi sie ze koles LIBERO to istny śmieciarz, dołączył 3 czerwca a ma 1355 postów, to jest ok 23 posty dziennie, to nawet niewiem jak inteligentny by był to nie narzeźbi tylu mondrych postów, poprostu pisze głupstwa zeby poprawić sobie statystyki.

Wsio było by ok, ale przypiepszanie sie do innych, wydaje mi sie ze przydała by sie tu interwencja moderatora, coby go troche przygasić

Heh, mysle ze ok.80% postow libero'a to albo posty na oslej laczce albo klotnie ;], chyba taka jest prawda, ale libero poprostu jest taki kontorowersyjny i to nie jego wina, lubi sie...jak by to powiedziec tak ladnie...spierac.

No a wogule to panowie nie ma sie o co klucic nie czepiajcie sie PIT_er'a bo bylo juz pelno postow typu : "Zamowilem i dostalem", "Dostalem i co dalej", "Kupilem i jestem zadowolony" itp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh, mysle ze ok.80% postow libero'a to albo posty na oslej laczce albo klotnie ;], chyba taka jest prawda, ale libero poprostu jest taki kontorowersyjny i to nie jego wina, lubi sie...jak by to powiedziec tak ladnie...spierac.

No a wogule to panowie nie ma sie o co klucic nie czepiajcie sie PIT_er'a bo bylo juz pelno postow typu : "Zamowilem i dostalem", "Dostalem i co dalej", "Kupilem i jestem zadowolony" itp.

W sumie to masz racje, no bo jakby to było nudno na naszym forum bez tak kontrowersyjnych osób :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to byla moja prywatna riposta na atak PIT_era na mnie w wiadomym poscie, i jak ktos napisal wyzej na tym forum mozna 'pisac co sie chce' (w ramach rozdsadku oczywiscie), to tyle, skonczmy juz to

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W sumie to masz racje, no bo jakby to było nudno na naszym forum bez tak kontrowersyjnych osób :)

Bylo by nudno jak wszyscy byli by tak nijacy jak Ty :(
OK, dowaliłeś mi, ale i tak sie nie obraziłem :)

Hehe ja tez sie nie obrazam a pzyznam ze pierwszy Twoj post byl mocny :) Nawet mi sie przykro zrobilo :)

Przyznam ze w tym co piszesz jest troche racji :) Moze i smiece ale taki juz jestem :)

Hehe nic na to nie poradze :(

A do Pitera przywalilem sie bo jakos tak padlo :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no to f takim razie proponuje, niech każdy strzeli sobie pifko ku czci naszego porozumienia

:)

Dobry pomysl :) ale ja wypije wieczorem :) Picie z rana nie wskazane :) hehe

16:19 to rano. Hmm, moze dla niektorych :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A do Pitera przywalilem sie bo jakos tak padlo :)

Nic dodac nic ujac.

Piter to ktorego radka kupujesz ? Bo cos nie zdecydowany chlop z ciebie :)

Najpierw sie ze mna klucisz(co nie jest uzasadnione), wyzywasz, a teraz jeszcze chcesz zeby byl pokuj??? Co do wyboru to podejme go jak wroce z wakacji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no to f takim razie proponuje, niech każdy strzeli sobie pifko ku czci naszego porozumienia

:)

Dobry pomysl :) ale ja wypije wieczorem :) Picie z rana nie wskazane :) hehe

16:19 to rano. Hmm, moze dla niektorych :)

Niektórzy jeszcze siedzą w pracy :(

ale zaraz wychodzą :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszyscy tak o tym pifkoo to i wypilem za caly ten post. A dobra czlowiek musi sie przyznawac do bledow. Przepraszam kolege Holmana, ze w tak bestialski sposob na niego napadlem. :oops:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszyscy tak o tym pifkoo to i wypilem za caly ten post. A dobra czlowiek musi sie przyznawac do bledow. Przepraszam kolege Holmana, ze w tak bestialski sposob na niego napadlem.  :oops:

w porzo PIT_er, peace brotha 8) , przepraszam ze posadzilem cie o brak elementarnej oglady i kultury

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszyscy tak o tym pifkoo to i wypilem za caly ten post. A dobra czlowiek musi sie przyznawac do bledow. Przepraszam kolege Holmana, ze w tak bestialski sposob na niego napadlem.  :oops:

w porzo PIT_er, peace brotha 8) , przepraszam ze posadzilem cie o brak elementarnej oglady i kultury

Spoko, to jak idziemy na piwo?? :) Ja stawiam :D.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak w warszawie to idziemy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak w warszawie to idziemy :)

U to nie bardzo, ale mam niedaleko wiec jak bede to napewno sobie przypomne, ze mam zalegle piwo :) A gdzie mieszkasz??(jaka czesc wawy??) Ja jak jestem w wawie to na zoliborzu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wogole nic nie rozumiem. Dlaczego sie tak klucic odrazu. Zadna z tych post nie jest na glowny temat tzw. Radeon 9000 Pro. Nic tylko sie klucic i klucic. Nie macie nic ciekawego do roboty. To przeciez ma wplyw na to forum. Jak narazie forum tweak.pl byl na wysokim poziomie i mysle ze trzeba robic tak aby sie to nie zmienilo. Takze przestancie sie klucic. Pomyslcie 2x zanim bzdety bezsensowne bedziecie pisac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wogole nic nie rozumiem. Dlaczego sie tak klucic odrazu. Zadna z tych post nie jest na glowny temat tzw. Radeon 9000 Pro. Nic tylko sie klucic i klucic. Nie macie nic ciekawego do roboty. To przeciez ma wplyw na to forum. Jak narazie forum tweak.pl byl na wysokim poziomie i mysle ze trzeba robic tak aby sie to nie zmienilo. Takze przestancie sie klucic. Pomyslcie 2x zanim bzdety bezsensowne bedziecie pisac.

Przeciez sie pogodzilismy :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...