Skocz do zawartości
Gość

Nareszcie jest Ati Radeon 9000PRO Pamiatki 3,6ns

Rekomendowane odpowiedzi

ja bym bral 8500, kupowanie 9000PRO mija sie z cejem bo jest miej wydajny

ta ... ale mint 9000 jest tansze od 8500 !!! 505 zł brutto w action w krakowie :(niestety im zabraklo ) a 8500 okolo 650 zł ( mowie o mincie 8500 z dual headem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ta ... ale mint 9000 jest tansze od 8500 !!! 505 zł brutto w action w krakowie :(niestety im zabraklo ) a 8500 okolo 650 zł ( mowie o mincie 8500 z dual headem :)

ok rozumiem brakgotowki ale jak ja bym mial zamiar zmienic karte (a taki ma) to bym wolal troche dozbierac i kupic co lepszego co na dluzej starczy, no chyba ze karta koniecznie ci byla potrzebna

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ok rozumiem brakgotowki ale jak ja bym mial zamiar zmienic karte (a taki ma) to bym wolal troche dozbierac i kupic co lepszego co na dluzej starczy, no chyba ze karta koniecznie ci byla potrzebna

primo .... dozbierowywac to mozna do usranej smierci ... bo w czasie dozbierowywania cos nowego wyjdzie ...

secundo ... sprecyzuj na dluzej starczy ... 9000 ma wszystkie te same funkcje co 8500 ... nie zpostalo obciete z pixel shadera i innych ... jest jedynie o nascie- 20% wolniejsze i o tylez tansze ... wspolczynnik wydajnosc /cena pozostal niezmieniony , co sprawia ze karta IMHO jest lepszym wyborem :))) a to ze bedzie 35 zamiast 45fps ... BUHAHAHAHA mi to zwisa ....

IMHO na tyle samo starczy 8500 jak i 9000 ... ( az tak sie te katry miedzy soba nie różnia ... KTO SIE ZE MNA ZGADZA!!! ?????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

qrde kręci mnie ten radeon 9000 ale Hercules 9000Pro 128megowy gdzie to mozna kupić w tym usrany kraju? ludzie pomocy !!!

Karta Radeon9000 jest przeznaczona na rynek low-end więc dla mnie kupowanie jest w pełnym wypasie (za taki uważam model Pro 128MB od Hercules'a) jest błędem. Wolałbym już kupić Radeon'a 8500 64 od słabszego producenta...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...