mars Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 Witam Jestem nowy na forum. Zamierzam kupic zasilacz Chiefteca 360W 1Fan, ale mam tez mozliwosc kupna Tagana 380W za 300 zeta. Niestety Tagany sa nowoscia u nas i nigdzie nie moge znalezc konkretnych info o nim, a w testy nie wierze. Moze ktos z Was uzywa takiego i moglby sie podzielic wrazeniami? Czy warto dac za niego 300 zeta zamiast 200 za Chiefteca? Dodam, ze kazdy pociagnie mojego kompa z duza rezerwa. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 warto dać. jakbyś przeszukał forum to byś znalazł to i owo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 warto dać. jakbyś przeszukał forum to byś znalazł to i owo. Poza tym za 300 to już masz Chiefka 420 ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahve Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 Nie wiem, jaki masz config, ale u kolegi przy bartonie 2500+ wykreconym na 3400+, dwoch HDD, niepodkrecanym r9600pro i odrobinie innego koniecznego sprzetu (flop i takie tam), chieftec 360W single fan przestal wystarczac. Te dodatkowe waty z Tagana moga sie wiec przydac. A z tego, co wiem, to bardzo przyzwoita firma. Co do innej niz moc roznicy miedzy Tagan 380W a Chieftec 420W, glownie polega ona na glosnosci. Tagan jest cichy, Chieftec srednio (chyba, ze mam bledne info o Taganie...). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuchar1 Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 Mam Tagan-a 380W i jest SUPER! Trzyma napięcia OK a do tego ta CISZA !!! No i 22A na +12V. Polecam ten zasilacz. Mialem do wyboru jeszcze Chieftec 420 ale wybrałem Tagan-a i jestem zadowolony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...