dziku47 Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 W Tytule jest zawarte całe pytanie? Za wszelkie odp. z góry dzięki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 A jaki jest system operacyjny na serverze ??? Jakim softem chcesz zrobić proxy ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziku47 Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Na serwerze mam win2k a na hoscie win98. Proxy zrobiłem przez winrouta... Z tego co słyszałem problem może wiązać się z portem z którego korzysta kazza czyli 8080... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziku47 Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zrobiłem wszystko tak jak jest napisane w tym opisie. Ustawiłem Socks w przeglądarce, w winroucie tak jak było w tym linku, a kazza nadal się nie chce łączyć... :cry: Nie macie może jeszcze jakiegoś pomysłu co by tu jeszcze można pokombinować? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zrobiłem wszystko tak jak jest napisane w tym opisie. Ustawiłem Socks w przeglądarce, w winroucie tak jak było w tym linku, a kazza nadal się nie chce łączyć...No to pewnie jeszcze będziesz musiał w tej Kazzie ustawić Socks , ale nie wiem gdzie to jest bo nie używam Kazzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...