shch00r Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 W kwestii moddingu dopiero się rozkręcam, więc bede miał duużo pytań:) No to jedziemy: 1. Czy szpachla Duluxa do czegokolwiek się nadaje? Czy moze lepiej zakupić w sklepie samochodowym? Pytam bo słyszałem najróżniejsze opinie na jej temat...? 2. Czy jest ktoś z wawy lub bliskich okolic kto podjąłby się dziabnięcia okna w moim pudle? Prawdopodobnie zwykly kwadrat, zadnych wariacji, aczkolwiek jak ktoś na jakieś pomysły to jestem otwarty na propozycje:)) 3. pytanie j.w. ale dziury pod wentyle 80x80 (to już troche mniejszy problem niż okno... I chyba na razie tyle... Lazi za mną zmodyfikowanie tego czarnego pudła ale nie bardzo mam warunki warsztatowe (blok), ale ze robi sie cieplo, to chyba zaczne balkon okupowac:)) PS. Wczoraj z niewiadomych przyczyn zjaral mi sie wentyl na karcie graficznej, ktory przepialem na 5V (molex). po odpieciu i podpieciu z powrotem, stopily sie izolacje na kablach a z wentyla poszedl dym... 8O Zasilacz nawet sie nie zajaknal i cala reszta komponentow jak dzialala tak dziala. Ma ktos pomysl co sie moglo stac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 1. Czy szpachla Duluxa do czegokolwiek się nadaje? Czy moze lepiej zakupić w sklepie samochodowym? Pytam bo słyszałem najróżniejsze opinie na jej temat...?ja uzywam zwyklej samochodowej ktora znalazlem w Obi za 15 zl, i jest ok. PS. Wczoraj z niewiadomych przyczyn zjaral mi sie wentyl na karcie graficznej, ktory przepialem na 5V (molex). po odpieciu i podpieciu z powrotem, stopily sie izolacje na kablach a z wentyla poszedl dym... 8O Zasilacz nawet sie nie zajaknal i cala reszta komponentow jak dzialala tak dziala. Ma ktos pomysl co sie moglo stac? miales zwarcie. to na bank. pytanie czy to twoja wina (podlaczeni do tego molexa), czy cos w wiatrakatorze nawalilo.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shch00r Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 Ooo fajnie, Obi mam praktycznie pod nosem:)) Co do wiatraka, on na tym molexie chodzil juz dobre 2 miechy, wiec TO jest dla mnei dziwne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...