Corleone Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Po zamknięciu iMesha i zrestartowaniu systemu, iMesh nie pobiera wcześniej zaznaczonych i/lub ściągniętych do połowy plików. Pliki download(jakieś cyferki).dat, nadal są na dysku. iMesh 3.1.130, Win2k, (świeży). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 fakt.. te tak mialem, ale kilka uruchomien iMesha i wszystko bylo ok... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Nigdy nie miałem takiego "czego" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2pac Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Miałem ten sam problem wkurzyłem się, bo ściągałem film i przy 90% musiałem zrobić restart kompa zamknąłem program i gdy włączyłem pliku nie było i nie można było wznowić, trzeba było ściągać na nowo i od tej pory nie używam imesha lepszy jest dc++, polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALEX-77 Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 No właśnie szlag mnie jush trafia z tymi znikającymi Plikami transwer jest nawet dobry lepszy niż na Kazie ,czy jest na to jakiś sposób ??? pozdrówka ALEX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...