spyker (banan) Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 Czy da sie przerobić radeona 9100 na FireGl ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 Jest możliwy software'owy mod 8500->FireGL, swego czasu chciałem znaleźć jakieś info na ten temat, ale było z tym ciężko, jedyne "opisy" jakie znalazłem były w języku japońskim (chińskim?? ;)) i rosyjskim. Może teraz jest o tym więcej informacji na sieci, użyj google. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyker (banan) Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 Jest możliwy software'owy mod 8500->FireGL, swego czasu chciałem znaleźć jakieś info na ten temat, ale było z tym ciężko, jedyne "opisy" jakie znalazłem były w języku japońskim (chińskim?? ;)) i rosyjskim. Może teraz jest o tym więcej informacji na sieci, użyj google. uzywalem akle tez nic nie znalazlem Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 czy to cośda dla użytkownika do gier np. czy to tylko profesjonaliści skorzystają na tym ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 Dla normalnego zjadacza chleba (tzn. gracza) modowanie do FireGL nie ma najmniejszego sensu, wydajność mniejsza, chyba, że z czystej ciekawości. Inna sprawa jeśli ktoś się zajmuje grafiką 3D... Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 tak sądziłem, identyko jak na nVidii tylko tam wydajność się nie zmieniała :) dzięki za odpowiedź Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...