T[ka].. Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 mozecie mi cos powiedziec o tej plycie bo na forum nigdzie nie moge o niej znalezc. koles ze skklepu mi ja doradzil powiedzial ze do najlepsza plyta na kt600. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaan Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 http://www.tomshardware.pl/motherboard/200...0908/index.html prawdopodobnie tutaj znajdziesz odpowiedz... :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bahor Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 Rzeczywiscie plyta jest wypas, ale jest troche droga, duzo drozsza od konkurencji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 MIałem okazje testować tą płyte.IHMO zajefajna jest.Jedyne co w niej brakuje to brak dziur wokoło sokeu.A tak to polecam każdemu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...