andy__ Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 Otoz na starym kompie z sound blatserem 128 gralem bez przeszkod. Na nawym kompie z karta dzwiekowa na płycie soltek frn (6 channels) zamiast dzwiekow pilota mam dzwieki smerfów (takie piski ;]), dzwieki samochodu rowniez sa znieksztalcone. Jezeli chodzi o dzwiek w innych grach to wszystko chodzi ok. probowalem reinstall colina ale nic nie pomoglo, macie jakies pomysly? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 mialem to samo - pomogly nowe stery dzwieku do mobo ac97 v3.54 ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy__ Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 zaraz sprawdze, dzieki za szybka reakcje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 A to ja sie tu jeszcze podepne bo kiedys mialem cos podobnego na mojej plycie tyle ze ja mialem dziweki + jakies takie cholerne skrzeki i piski . Pomoglo wyciszenie w ustawieniach TV Tuner audio . Do dzisiaj zadne stery nie pomagaja i dalej to wyjscie powoduje szumy pomaga wlasnie wyzej wymieniona czynnosc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy__ Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 mi juz dziala, dzieki Gie-eN-Zet :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...