Szary_Wilk Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 Mam taki maly problem, wlaczajac kompa pojawia mi sie taki komunikat: "Błąd ochrony systemu Windows: Nacisnij jakis klawisz zeby uruchomic ponownie komputer... " i teraz mam takie pytanie jak wyeliminowac taki blad zeby mi sie wiecej nie pokazywal i zebym mogl wejsc do Windowsa ?? Mam windowsa 98 SE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 niestety moj TAROT nic nie wykazal ... naszly mnie tylko pytania: 1. jaki konfig ? 2. jakie napiecia ? 3. komp krecony ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szary_Wilk Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 napiec nie sprawdzalem, komp nie krecony, a konfig standardowy PIII 1Gh, GF4 MX440, SB 5.1 , Ausu, 384 SDRAM /133 , Matrox 40GB 7200 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 Szary wilku podaj jeszcze jaki masz zasilacz. P.S. Co to jest Ausu :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szary_Wilk Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 a i moge wejsc do systemu awaryjnego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easy Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 Tez tak mialem po dodaniu nowej kostki ram, zanim zmienilem calego kompa :) Rozwiazanie proste jak drut: pozamieniaj pamieci ram bankami, u mnie to dzialalo 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szary_Wilk Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 no nie zadzialalo juz probowalem, tez probowalem odinstalowac z trybu awaryjnego jakies proghramy podejzane, jak mieliscie taki problem albo ktos inny mial taki problem to niech naisze, a jak chodzi o zasilacz to jest wporzadku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...