spinex Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 Witam, Jestem z W-wy i zastanawiam sie czy gdzies jeszcze mozna dostac Barracude IV 80GB? A moze istnieje jeszcze jakis rownie cichy dysk ATA100 80GB? Pozdrawiam, Czekam na odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aster Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 moja BIV byla cicha teraz warczy jak traktor przy zapisie, mam ja od prawie 2 lat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PL4Y3R Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 na gieldzie ? www.wgk.waw.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 na gieldzie elektronicznej, w sklepach netowych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...