lecek Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 Używam minidystrybucji Linuxa Cinemixa w wersji 0.30test1 ze strony http://www.cinemix.prv.pl/ do odtwarzania filmów. Cinemix nie wyświetla mi filmów na całym ekranie. Jak zmienić ustawienia Cinemixa, aby móć powiększyć obraz. Ten sam problem dotyczy Movixa. Czy jest w nim opcja powiększania wyświetlanego filmu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 Nie wiem jak Cinemix, ale Movix na płytach na których go nagrywałem wyświetlał filmy na całym ekranie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 Nie wiem jak Cinemix, ale Movix na płytach na których go nagrywałem wyświetlał filmy na całym ekranie.ale jemu chodzi pewnie o cos takiego jak pan scan , ja czegos takiego nie zauwazylem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...