arczowsky Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 witam. 8) Mój problem zaczął się na niewykrywaniu przez windę mojej karty muzycznej (podpis) , po wielu kombinacjach nic nie mogłem zrobić, pozostał format c: . Kiedy zacząłem instalować na nowo winXp ... bach .. blue screen! no to od nowa format i instalka na nowo, tym razem jakoś dało radę, wykrywa mi kartę muzyczną ale.. mam ciągłe zwiechy, w windozie, podczas ładowania, przy wyborze systemu i nawet w POST! he.. :( myśłałem że to przez wykręconego procka, ale przywróciłem mu std. mhz i nadal, już wszystko wykręcałem z kompa, czyściłem zmieniałem i nadal to samo, co to może być??? z góry dzięki z odpowiedzi! i przepraszam że ten post był tak długi ,ale.. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dizzy1972 Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 Jak wyjmiesz tego SB to dobrze działa ? Jaki masz zasilacz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 eee, wyjmowałem go i nadal zwiechy :/ zasiłka chyba jakiś codeshit 235W, ale komp chodził na niej przez 2 lata oki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrOOve Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 pozycz od kogos zasilke i sprawdz bo ta jest calkiem do .... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dizzy1972 Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 Zgadzam się z Gr00ve. Najprostsza sprawa to ten zasilacz. Sprawdź na innym (najlepiej jakimś firmowym). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 no, sprobuje pozyczyc od kumpla.. :/ ale nie sadze ze to od tego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 Ja bym sprawdzil najpierw czy nie masz jakis konfliktow na IRQ ewentualnie zobacz jak u ciebie w biosie wyglada tryb ASPI czy masz go wlaczony czy nie . No a zasilka to moze wyrabia ale juz najwyzsza pora zeby pomyslec o czyms nowym... Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 wyjmij wszystko co sie da z kompa tzn odlacz ewentualnie i podlaczaj po 1 rzeczy i sprawdzaj dojdziesz w koncu co ci bruzdzi . . . a przy okazji nowe stery do wszystkiego . . . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...