rooland Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 Mam płytę główną Msi k7n2 Delta i od nie dawna zakupiłem dodatkowy dysk Caviar WD400BB (chciałem go traktować jako dodatkowy) tylko nastapił nie przewidziany problem. Jak wkładam go do siebie to nawet bios go nie widzi....zmieniam zworki, tasmy...aktualizowałem bios i nic, ale jak podłanczam go do innych komputerów to go idealnie widzi i wszystko działa jak należy. Co mam zrobić może istnieje jakiś program który mi pomoże z tym problemem....Dzieki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 podepnij napięcie :-D a powaznie - moze masz w biosie wylaczony drugi kanal ide? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rooland Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 nie inne dyski jak podłącze to działają tylko jakoś głupio że ten jest inny i nie chce go bios znaleśc nie wiem co jest grane... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...