Zachar Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 Mam problem odno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 nie pal tyle ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 Heh dobre :) Zaraz tu napewno wiedzie cala ekipa i standartowo zaczna od zasilaczy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zachar Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 Sorka nie wiedziałem że nawet ten temat został wysłany.Komp w trakcie pisania sie wywalił :((. A co do zasilacza to niech nie zaczynaj bo mam chiefteca 420Wat z pfc :)) więc to nie jego wina :)) Z problemem już sobie poradziłem :)) Pozdrawiam :)) ps.Napije się teraz za wasze zdrowie :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kirk42 Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 A co było przyczyna i jaki to byl problem bo chce kupic taka plyte i dysk sata Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zachar Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 A co było przyczyna i jaki to byl problem bo chce kupic taka plyte i dysk sataWiny Xp za chiny nie chcialy zainstalowac sterów Sata w systemie.Próbowałem na rożne sposoby poprzez instalke aż po zainstaluj nowy sterownik.Wszystko się znajdywalo stery sie instalowały ale dalej był problem.W końcu udalo się opcja instalka z dysku i winy zapytal sie czy instalowac stery bez certyfikatu.Zgodziłem się i poszło.Problemu może nie będzie jeżeli stery zapodamy przy instalacji systemu gdy na poczatku sie o nie pyta.Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kirk42 Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Dzieki! CZyli zainstalowales stery ktore byly orginalne?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zachar Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Dzieki! CZyli zainstalowales stery ktore byly orginalne??Tak ale możesz zciagnąc nowsze ze strony producenta. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...