samael Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 Witam!!! mam następujący problem: kiedy wchodzę na czata na onecie to wywala mi taki błąd "wystąpił błąd w czasie wykonywania czy chcesz debugować?" urzywam windowsa XP prof, i internet explorera POMOCY bo siostra mnie zamęczy :? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 pewnie java sie wywala ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 Zainstalować nową javę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samael Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 instalowałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 Próbowałeś w innej przeglądarce? Którą javę instalowałeś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samael Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 w innej przeglądarce nie prubowałem bo nie chcę innej, javę instalowałem chyba najnowszą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 Grr. Spróbuj w innej przeglądarce - wtedy można spróbować dojść co bład powoduje. A co do javy to bardzo dużo pomogłeś. A ja mam najnowszy samochód. Mówi ci to coś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samael Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 w wersji 1.4.2_04 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 Chodziło mi bardziej o producenta. Ale jak widzę po numerkach to java od sun'a. A inne przeglądarki jak? Też się wysypują? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 javę instalowałem chyba potrzbna jest Virtualna Maszyna Javy - masz taka ? mozesz tez wrzucic Jave Sun Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samael Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 jaką przeglądarkę najlepiej?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 firebird ? opera ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samael Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 z inną przeglądarką jest problem, bo tam są dwie wersje czatu, stara i nowa. I ta nowa działa tylko z IE :cry: , tak przynajmniej pisze w pomocy na onecie . A w tej nowej wersji są jakieś <span style="color:red;">[ciach!]</span>ły :evil: co ich nie ma w tej starej. Jakiś tydzień temu ten nowy czat jeszcze działał :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agr Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 Może instalowałeś niedawno fajerłola, który ci "coś" blokuje ? Może nie masz zainstalowanego maromedia flash'a? Może przeinsaluj jave, niekoniecznie najnowszą. Może nie masz zaznaczonych wszystkich "fajek" w opcjach internetowych->multimedia.. lub opcje internetowe->włączona java.. Może format, jak już Cię mają zabijać ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...