Holman Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 To jest naprawde trpche wyrzeczeń. Kilka nocy modzenia. A efekt śmiech innych typu "A PO CO TO BEZ TEGO KOMPUTER DZIAłA TAK SAMO"' i to jest wlasnie clou wypowiedzi niektorych cieciow na temat moda, moge jeszcze dodac np "Swiatlo w kompie dla dresow" albo "Do dyskoteki z tym!", zal mi takich kolesi ktorzy laduja cala swoja energie w robienie pktow 3dmarka zamiast np zrobic cos zeby ich komp mial jakis charakter, na sczescie coraz wiecej ludzi zaczyna lapac oc co chodzi, dj watoo: pozdrawiam :) k2: powodzenia :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Jacek napisał: Ja na Twoim miejscu wstawił prędzej świeczkę(oczywiście zapaloną ) niż lampę UV... Jak to miło patrzeć jak kilu debili naśmiewa się z inicjatywy kolegi do z-modowania obudowy. Sami chyba nie robiąc nic. To jest naprawde trpche wyrzeczeń. Kilka nocy modzenia. A efekt śmiech innych typu "A PO CO TO BEZ TEGO KOMPUTER DZIAłA TAK SAMO"' Jak chce to zrobić to niech robi. Rób tego mod-a. Nie słuchaj się innych. Jak ci nie wyjdzie to troche posiedzisz i ci wyjdzie i chyba będzie fajnie. thx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 19 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2002 Jak w temacie. Czy takie swiatło może zaszkodzić elektronice? :?: Mam UV od prawie roku we kompie i nic sie nie dzieje. A wieczorkiem swieci zarabiscie... Planuje zakupic ColdCathode... z PC Tuning.PL i w nowej budzie zalozyc obydwie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...