Skocz do zawartości
k2

Czy lampa UV nadaje sie do oswietlanie kompa?

Rekomendowane odpowiedzi

To jest naprawde trpche wyrzeczeń. Kilka nocy modzenia. A efekt śmiech innych typu "A PO CO TO BEZ TEGO KOMPUTER DZIAłA TAK SAMO"'

i to jest wlasnie clou wypowiedzi niektorych cieciow na temat moda, moge jeszcze dodac np "Swiatlo w kompie dla dresow" albo "Do dyskoteki z tym!", zal mi takich kolesi ktorzy laduja cala swoja energie w robienie pktow 3dmarka zamiast np zrobic cos zeby ich komp mial jakis charakter, na sczescie coraz wiecej ludzi zaczyna lapac oc co chodzi,

dj watoo: pozdrawiam :)

k2: powodzenia :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jacek napisał: 

Ja na Twoim miejscu wstawił prędzej świeczkę(oczywiście zapaloną  ) niż lampę UV... 

Jak to miło patrzeć jak kilu debili naśmiewa się z inicjatywy kolegi do z-modowania obudowy. Sami chyba nie robiąc nic. To jest naprawde trpche wyrzeczeń. Kilka nocy modzenia. A efekt śmiech innych typu "A PO CO TO BEZ TEGO KOMPUTER DZIAłA TAK SAMO"'

Jak chce to zrobić to niech robi.

Rób tego mod-a. Nie słuchaj się innych. Jak ci nie wyjdzie to troche posiedzisz i ci wyjdzie i chyba będzie fajnie.

thx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak w temacie. Czy takie swiatło może zaszkodzić elektronice?

:?:

Mam UV od prawie roku we kompie i nic sie nie dzieje. A wieczorkiem swieci zarabiscie... Planuje zakupic ColdCathode... z PC Tuning.PL i w nowej budzie zalozyc obydwie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...