virtuomaniak Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 Mam do Was wszystkich z wawki ogromna prosbe. Czy ma ktos pozyczyc na okres okolo 3 tygodni karte grafiki?? Obojetnie jaka aby dziaiala na MSI 875P Neo. Poniewaz ta co teraz mam chce oddac do servisu (a to potrwa ze 3 tyg) bo sie przegrzewa (nawet na standardowych ustawieniach :| ) Jestem na tym forum dosyc dlugo, sir_yaro mnie dosyc dobrze zna, a keinename zna mnie osobiscie :) Mozecie sie ich o mnie pytac (dla sprawdzenia czy to prawda :) ) Z gory thx wszystkich ma zapomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 ja mam tylko cosik na pci, zainteresowany ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 pewnie ze tak A pojdzie na tyj plycie glownej?? i czy wogole odpali jakas gra?? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 o grach mozesz zapomniec :D a co do plyty glownej to nie mam pojecia, nigdy nie probowalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 a probowales na jakies?? bo nie chcial bym tobie jej spalic ani sobie plyte glowna popsuc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 na SL-75KAV ... karta to S3 Trio :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 dobra mozna zaryzykowac, jesli mozesz odezwij sie na gg 2640311 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 s3trio na mojej plycie dzialalo :D albo mi sie karty pomylily ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 EEe kup sobie zapasową grafę :] ja złożyłem właśnie drugiego kompa (takie coś właśnie jako rezerwa, trochę do pracy - jest cichy, itp) za grafę dałem 20zł - a w sumie mozna i taniej - grafa to Riva TNT 16MB - czyli w sumie spox... a słabsze mozna i za 10zł kupić (ale takie, które pociagną rozdziałkę 1024x768) ... Naprawde przydaje się mieć zapasową grafę - kiedyś boleśnie odczuyłem brak takowej i nie miałem kompa przez prawie miesiąc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 Na AGP minimalna 'karta zapasowa' do tej płyty to jakaś z obsługą AGPx4. Nie polecaj mu TNT jedynki bo jeszcze chłopak utopi te pare groszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 Na razie pozycze a potem bede myslal nad kupnem jakies zapasowej grafice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 ta karta s3trio ruszy na bank :) u ciebie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 dobra grafika dziala :D 800x600 32 bity :D a jak zaryzykuje i wezne 1024x768 32 bity nic sie nie stanie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 [ot] @Varrol: a za ile złożyłeś "awaryjnego" kompa?? [/ot] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 U mnie na PCI ruszył ATi Mach64 1MB. Na szczęscie pomęczyłem się z tym jeden dzień tylko (max 800x600 i 16-bit). Ale obraz pięknie ostry ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 1 dzien to luzik, ja bede siedzial z 3 tygodnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 juz nie wybrzydzaj ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 a czy ja mowie ze jest zle :D wazne ze net i karta tv lazi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 Na AGP minimalna 'karta zapasowa' do tej płyty to jakaś z obsługą AGPx4. Nie polecaj mu TNT jedynki bo jeszcze chłopak utopi te pare groszy. Ops, sorka - tak musi być albo PCI, albo AGP x4 - chyba lepsze wyjście to PCI, bo zawsze będzie pasować - jakiś S3... Varrol: a za ile złożyłeś "awaryjnego" kompa?? Miałem już dysk, zasilacz i pamięci RAM - ale akurat udało mi się kupić obudowę z zasilaczem :) Procek - PII 233 - 10zł 2 Procek (skusiłem sie ) - Celleron 300A (@450MHz) - 13zł Grafa - Creative Riva TNT - 20zł Obudowa z zasilaczem ATX - 13zł Płyta główna 50zł (tu można kupić taniej, ale ja chciałem konkretny model - AOpen AX6BC) Niestety do niektórych części trzeba doliczyć koszt przesyłki - po 6zł... Jak sie nia ma pamięci SDRAM, to chyba lepiej złożyć kompa na pamiątkach DDR (bo sa tańsze)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 hehz ;] to tanio można cosik złożyć ;] Ale ja tam może poczekam i jak zmienie sprzęt to stary komp przejdzie jako awaryjny ;] bo jak na razie to na magazynie mam tylko Durona 700, k.dzwiekowa, modem i to wszytsko :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...