Xavierx Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 Właśnie kupiłem pompę w/w marki i cóż,mogę powiedzieć że jest naprawdę cichutka,wydajność ma do 1200l/h, małe zużycie prądu,wg. testów na forach zagranicznych jest równie wydajna a co ważne 2x tańsza od np: Eheima 1250, pozostaje nadzieja że równie niezawodna będzie.Póki co uważam że warto było.Podłączyłem ją do 3 bloków ( od Mate ) + zbiornik + duża nagrzewnica od Lublina,co do temperatur to narazie się nie wypowiem bo moje WC wg. mnie niejest jeszcze takie jak bym chciał by było,poprostu muszę je jeszcze troszkę zmodernizować. WARTO KUPIĆ HYDOR SELTZ L 30 II Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAYDAY. Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 To graba, ja dziś zmieniłem z powerheada 402. Też mam 3 bloczki z mcs połączone szeregowo i mały zbiorniczek (około 300-400 ml). Mam ngrzewnicę od vw passata aluminiową i 1 wentyl . Zobaczymy jaka będzie różnica. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 Mozesz dać linka do niej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...