maluszek Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Właśnie testuję na szczelność moje WC (z klopa mi się leje :mrgreen: ). Bloczek leży na żelazku ustawionym na ** (jeśli dobrze pamiętam z zajęć ZPT to powinno być poniżej 100C). Do tej pory robiłem to bez wiatraka na chłodnicy. I po jakimś czasie woda się nagrzewała (i wytwarzała ciśnienie w rurkach, co było celem ćwiczenia :mrgreen: ). Po założeniu wiatraka (12mm na ok. 8V) ma temperaturkę pokojową (trza by to zmierzyć dokładnie, ale nie mam czym :( ). W takim razie zapowiada się rewelacja!!! Jutro testy na żywym organiźmie. I wykańczanie drugiego bloczka (że też ten klej tyle schnie :? ). Pozdrawiam M. PS. Co za bezczelna woda - nie chce się podgrzać :mrgreen: ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kochan Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 M. PS. Co za bezczelna woda - nie chce się podgrzać :mrgreen: ... W CZAJNIK JA !! :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djwatoo Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Sprawdż żelazko na ***. Ja tam boje się zamknąć obieg. Zrobie to dopiero po zmianie pompy. Zresztą 1700@2195 bez Pelta to i tak nieżle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...