Skocz do zawartości
elo

program do przetwarzania glosu

Rekomendowane odpowiedzi

Moim zdaniem bedzie trudno znaleźć taki programik.

[OT] Patrzcie jak ludzie caly czas ida na łatwizne. KIedys ksiązki przepisywano recznie. W koncu Guttenberg sie wpienil napisal posta na jakims forum i kazali mu wygooglowac jak zrobic czcionke :)

Potem przyszłym magistrom niechciało sie pisac swoich prac magisterskich (ba przepisywac !) to wygooglowali ze potrzebuja OCR (szkoda ze jeszcze odrecznego nierozpoznaje <lol>) A teraz kolega elo chce mowic do mikrofonu i zeby mu zapisywalo do txt.

Jeszcze z rok i bedzie post "Szukam programu do bezpopsredniej kompresji snow do mpeg328"

To tak na rozluznienie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ANalfabeta

bez urazy :wink:

ale tak sobie przeczytalem twoją odpowiedż i pomyślałem o tysiacach

niewidzących (lub jak kto woli niewidomych) którzy liczą właśnie na to iż może gdzieś w świecie jest już taki program lub może akurat powstaje

Chyba nie muszę ci uzasadniac do czego jest im potrzebny :oops:

Może akurat Elo pisze w imieniu któregos z nich :oops:

Nie chciałbym być swiadkiem przy czytaniu takiej osobie twojej odpowiedzi w tym temacie

pozdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pionaj Kategorycznie zle mnie zrozumiales

Moja odpowiedz jest umieszczona w innych kategoriach.

Dlatego to co jak sadze tak Cie wzburzylo jest zaraz za wyrazeniem [OT] !!

To co tam zostalo napisane mialobyc w formie zartu, nakreslic jakas droge postepu itp.

Mam duzy szacunek dla ludzi niewidomych, niedoslyszacych itp. i czesto staram sie im w miare mozliwosci pomagac, a moj post niebyl skierowany do jakiejkolwiek z tych grup

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi