tomcyk Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 patrząc na oficjalną stronke to release juz powinien być http://www.ascaron.com/gb/gb_sacred/index.html ja osobiście nei moge sie doczekać az dorwę full wersje ....bo demo mnei urzekło...:):) ktoś juz ssa z sieci???napiszcie jak cos.....:):):) MYSLe ze moze to być rpg który zatrząsnie skostniałym liniowym swiatem role-play 'ów :):):) Szacuneczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzi@dzi@ Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 Czy w pelnej werjsi jest tryb multiplayer ??? bo w demie nie ma....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 1. poczytaj se na oficjalnej stronce.. nie po to kolega podał strone żebyś zadawał głupie pytania... 2. zazwyczaj w demach nie ma multi więc jeśli w demie nie ma to nie znaczy że w fullu nie bedzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahve Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 # Multiplayer modes include both internet and LAN support for up to 16 players. Dlugo szukanie tego na zlinkowanej stronie nie potrwalo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 Powiem 1 - Nie lubie takich gier :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 1. to co jest typu diablo ? 2. walki sa turowe ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nozgul Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 Zciagnolem demko, pogralem i 8O. Gierka wypas!!, jakby odświerzona wersja Diablo 2. Lepsza grafika, duzo ulepszen. itd itp, polecam!! Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 ma ktoś fulla?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 Powiem 1 - Nie lubie takich gier :P No i kogo to obchodzi ? PS. Rowniez nie lubie takich gier :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grass Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 proboawalem w to grac jak dla mnie sporo gorsze od diablo ( oczywiscie mowie o full bo dema nie widzialem ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 GRA MASAKRA !!!! Wreszcie cos jak diablo tylko ulepszone :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 gra jest przyzwoita, kupilem ja w dzien premiery... a szkoda bo sie tylko zdenerwowalem, pierwsze wersje maja bardzo duzo bledow, znikajace itemsy, mi sie juz 3 przytrafilo ze zniknela bron i cale inventory; widzialem tez pare blednych postaci wygladajacych jak d*pna buteleczka zycia czy tez many.... aha w wersji 1.02 byl powazny bug w quescie, niekonczace sie exp ;) a na 1.0.3.8 jescze nie gralem, nera ad1 pamietam I weekend po premierze, ponoc zarejestrowalo sie 15k userow a ilosc utworzonych gier wynosila 20 :) czekalem dobre 6h a by sie dostac do close ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek176 Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Gra całkiem dobra, a nawet lepsza. Ogroma mapa - przez 4 dni odkryłem 6%! Diablo musi schylić pokornie głowę, bo nadchodzi Sacred :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Jak ktoś smiał nazwac ten badziew RPG ( dokladnie cRPG) :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 super gierka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Do RPG temu czemus daleko. Jak dla mnie nudnawa. Lazi sie i wali. Questy jakies malo skomplikowane i tak jak w Diablo najczesciej chodzi o ubicie kogos. Mapa duza Grafika niezla Duza ilosc przedmiotow. Multiplayer Ogolnie nie jest zle. Cos dla maniakow Diablo. Ludzi lubiacy Baldura raczej sobie szybko odpuszcza ten tytul Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek176 Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 w tym cały urok tej gierki idziesz tniesz i przechodzisz dalej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dezerterpl Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 i na koniu można pojeździć :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 Jonathan - nie porownuj tego do Baldura to zupelnie cos innego, bardziej mozna to przyrownac do diablo Gierka calkiem fajna ale to nie diablo jakos tam zupelnie inny klimat byl, ale sacred tez ma cos w sobie. Jedyne co mnie wkurza to grafika, jakas taka na obecne czasy sredniawa no i ta rozdzielczosc czy wiecie jak ja zwiekszyc bo jest oblesnie niska, u mnie na 21" troche sredniawo to wyglada, no i nie chce mi dzialac gra z FSAA jak wlacze to widze czarny ekran a przy tak niskiej rozdzialce przydal by sie FSAA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 a nie dales czasem zooma ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sensei Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 Przekopalem troche neta i nie znalazlem rozwiazania jak odpalic wieksze rozdzialki :( nie zalatwia tego ani oficjalny patch ani zaden wpis w plikach cfg ; rzeczywiscie na duzych monitorach gra wyglada lekko mowiac kaszaniasto, troche sytuacje ratuje granie w window mode ale ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 Przekopalem troche neta i nie znalazlem rozwiazania jak odpalic wieksze rozdzialki :( nie zalatwia tego ani oficjalny patch ani zaden wpis w plikach cfg ; rzeczywiscie na duzych monitorach gra wyglada lekko mowiac kaszaniasto, troche sytuacje ratuje granie w window mode ale ... hłopie scrolem pokręć i wszostko załatwione Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sensei Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 hłopie scrolem pokręć i wszostko załatwione:?: :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 Nie chodzi mi o zooma tylko o rozdzielczosc. Zoom tego nie zalatwi :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kenshin Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 czy dobze chodzi wam ta gra na radeonach ?? mam demo i jak wlaczam aa albo af to mi wyskakuje jekas szachownica, albo biale liczne poziome i pionowe linie 8O nawet na niekreconej karcie mam cos takiego, jade na omegach 2.5.36b mam r9600 szafirka mial joz ktos cos podobnego ??ogolnie fps przy 6x16 wyglada znosnie, nic nieskacze ale przez te kreski nieda sie grac, widac je nawet w menu :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 zeby was nie sklamac ale ja pelna wersje tej gry mialem juz jakies 3 miesiace temu a wy sie jaracie nia dopiero dzis?> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 zeby was nie sklamac ale ja pelna wersje tej gry mialem juz jakies 3 miesiace temu a wy sie jaracie nia dopiero dzis?> hmmm ja sie niczym nie jaram, wiec o co chodzi?? Ostatnia gra ktora mnie wprowadzila w szok byl Far Cry, Sacred na pewno tego nie zrobi. a co do tego kiedy miales te gre to masz sie czym chwalic :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 Jonathan - nie porownuj tego do Baldura to zupelnie cos innego, bardziej mozna to przyrownac do diablo Gierka calkiem fajna ale to nie diablo jakos tam zupelnie inny klimat byl, ale sacred tez ma cos w sobie. Jedyne co mnie wkurza to grafika, jakas taka na obecne czasy sredniawa no i ta rozdzielczosc czy wiecie jak ja zwiekszyc bo jest oblesnie niska, u mnie na 21" troche sredniawo to wyglada, no i nie chce mi dzialac gra z FSAA jak wlacze to widze czarny ekran a przy tak niskiej rozdzialce przydal by sie FSAA 8O 8O 8O Czy ja to gdzies porownalem do BG???? Napisalem tylko: Ludzie lubiacy Baldura raczej sobie szybko odpuszcza ten tytul Widzialem filmiki z wyzszych poziomow. Fajnie wyglada walka Serafina :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeorunner Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 moze mi ktos pomoc bo mam maly problem mianowicie w 2 epizodzie musze przyniesc wode umierajacemu zolnierzowi skad mam ja wziac tam gdzie powinna byc nic niema Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 to jest błąd gry, patch rozwiązuje problem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...