Skocz do zawartości
tomcyk

Sacred

Rekomendowane odpowiedzi

patrząc na oficjalną stronke to release juz powinien być

http://www.ascaron.com/gb/gb_sacred/index.html

ja osobiście nei moge sie doczekać az dorwę full wersje ....bo demo mnei urzekło...:):)

ktoś juz ssa z sieci???napiszcie jak cos.....:):):)

MYSLe ze moze to być rpg który zatrząsnie skostniałym liniowym swiatem role-play 'ów :):):)

Szacuneczek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gra jest przyzwoita, kupilem ja w dzien premiery... a szkoda bo sie tylko zdenerwowalem, pierwsze wersje maja bardzo duzo bledow, znikajace itemsy, mi sie juz 3 przytrafilo ze zniknela bron i cale inventory; widzialem tez pare blednych postaci wygladajacych jak d*pna buteleczka zycia czy tez many.... aha w wersji 1.02 byl powazny bug w quescie, niekonczace sie exp ;)

a na 1.0.3.8 jescze nie gralem, nera

ad1

pamietam I weekend po premierze, ponoc zarejestrowalo sie 15k userow a ilosc utworzonych gier wynosila 20 :) czekalem dobre 6h a by sie dostac do close ;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do RPG temu czemus daleko.

Jak dla mnie nudnawa. Lazi sie i wali.

Questy jakies malo skomplikowane i tak jak w Diablo najczesciej chodzi o ubicie kogos.

Mapa duza

Grafika niezla

Duza ilosc przedmiotow.

Multiplayer

Ogolnie nie jest zle. Cos dla maniakow Diablo.

Ludzi lubiacy Baldura raczej sobie szybko odpuszcza ten tytul

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jonathan - nie porownuj tego do Baldura to zupelnie cos innego, bardziej mozna to przyrownac do diablo

Gierka calkiem fajna ale to nie diablo jakos tam zupelnie inny klimat byl, ale sacred tez ma cos w sobie. Jedyne co mnie wkurza to grafika, jakas taka na obecne czasy sredniawa no i ta rozdzielczosc czy wiecie jak ja zwiekszyc bo jest oblesnie niska, u mnie na 21" troche sredniawo to wyglada, no i nie chce mi dzialac gra z FSAA jak wlacze to widze czarny ekran a przy tak niskiej rozdzialce przydal by sie FSAA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przekopalem troche neta i nie znalazlem rozwiazania jak odpalic wieksze rozdzialki :( nie zalatwia tego ani oficjalny patch ani zaden wpis w plikach cfg ; rzeczywiscie na duzych monitorach gra wyglada lekko mowiac kaszaniasto, troche sytuacje ratuje granie w window mode ale ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przekopalem troche neta i nie znalazlem rozwiazania jak odpalic wieksze rozdzialki :( nie zalatwia tego ani oficjalny patch ani zaden wpis w plikach cfg ; rzeczywiscie na duzych monitorach gra wyglada lekko mowiac kaszaniasto, troche sytuacje ratuje granie w window mode ale ...

hłopie scrolem pokręć i wszostko załatwione

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy dobze chodzi wam ta gra na radeonach ??

mam demo i jak wlaczam aa albo af to mi wyskakuje jekas szachownica, albo biale liczne poziome i pionowe linie 8O

nawet na niekreconej karcie mam cos takiego, jade na omegach 2.5.36b

mam r9600 szafirka

mial joz ktos cos podobnego ??ogolnie fps przy 6x16 wyglada znosnie, nic nieskacze ale przez te kreski nieda sie grac, widac je nawet w menu :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zeby was nie sklamac ale ja pelna wersje tej gry mialem juz jakies 3 miesiace temu a wy sie jaracie nia dopiero dzis?>

hmmm ja sie niczym nie jaram, wiec o co chodzi?? Ostatnia gra ktora mnie wprowadzila w szok byl Far Cry, Sacred na pewno tego nie zrobi.

a co do tego kiedy miales te gre to masz sie czym chwalic :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jonathan - nie porownuj tego do Baldura to zupelnie cos innego, bardziej mozna to przyrownac do diablo  

Gierka calkiem fajna ale to nie diablo jakos tam zupelnie inny klimat byl, ale sacred tez ma cos w sobie. Jedyne co mnie wkurza to grafika, jakas taka na obecne czasy sredniawa no i ta rozdzielczosc czy wiecie jak ja zwiekszyc bo jest oblesnie niska, u mnie na 21" troche sredniawo to wyglada, no i nie chce mi dzialac gra z FSAA jak wlacze to widze czarny ekran a przy tak niskiej rozdzialce przydal by sie FSAA

8O 8O 8O Czy ja to gdzies porownalem do BG????

Napisalem tylko:

Ludzie lubiacy Baldura raczej sobie szybko odpuszcza ten tytul

Widzialem filmiki z wyzszych poziomow.

Fajnie wyglada walka Serafina :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi