Skocz do zawartości
tomcyk

Sacred

Rekomendowane odpowiedzi

Ktoś jeszcze w to gra? Ja w najbliższym czasie sobie odgrzeję tego kotleta, tym razem na najnowszej wersji :) Zastanawiam się tylko, którą postać wybrać hmm...

Ja sacred przechodzilem 3razy i zawsze kims innym , ale najlepiej gralo mi sie battlemagiem :wink: Pozatym gierka wciaga jak bagno ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Mam Sacred Złota Edycja jak chcę grać w lanie przez hamachi i normalnie podczas tworzenia gry wyskakuje info ,,Serwer gry: testowanie portów'' a następnie ,,Serwer gry: wstał i działa'' i tak mogę czekać do wieczora lub nacisnąć anuluj i kolejny raz spróbować bez efektu. Co się dzieje?? Mamy 2 takie oryginały z łatką 2,28

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odświeże bo gierka pojawiła się w NOwym CD Action i postanowiłem sprawdzic co to.

No i mnie wessało!!! Siedze i tne co pod miecz podejdzie. ;)

Jeśli ktoś nie grał to warto. Napieram już troche i powiem szczerze ze niewiele mapy odkryłem. MOże z 20%. Mapa jest ogromna!

Nie wiem czemu mam wrazenie że nasz rodzimy Two Worlds czerpał z tej gry garściami...

Edit

Sprawdziłem okazuje się że nie 20% a 5%!!! 13 godzin gry i odkryte 5% mapy!!! Wogóle niechcący zapóściłem sie nie tam gdzie trzeba i teraz wróciłem do głownego wątku ale wyrobiłem sobie poziom na 21 i teraz kosze wszystkich jedneym ruchem! Jak juz ktos tu wspomniał nie zbyt dobrze poprowadzony główny watek!

Ale gram dalej! Nadal 1 akt.

Edytowane przez artuditu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi