Slayer Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 Ktoś jeszcze w to gra? Ja w najbliższym czasie sobie odgrzeję tego kotleta, tym razem na najnowszej wersji :) Zastanawiam się tylko, którą postać wybrać hmm... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ran'dall_ Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 Ktoś jeszcze w to gra? Ja w najbliższym czasie sobie odgrzeję tego kotleta, tym razem na najnowszej wersji :) Zastanawiam się tylko, którą postać wybrać hmm...Ja sacred przechodzilem 3razy i zawsze kims innym , ale najlepiej gralo mi sie battlemagiem :wink: Pozatym gierka wciaga jak bagno ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Da sie jakos ustawic rozdzielczosci panoramiczne w Sacred ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikadarek Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2008 Witam. Mam Sacred Złota Edycja jak chcę grać w lanie przez hamachi i normalnie podczas tworzenia gry wyskakuje info ,,Serwer gry: testowanie portów'' a następnie ,,Serwer gry: wstał i działa'' i tak mogę czekać do wieczora lub nacisnąć anuluj i kolejny raz spróbować bez efektu. Co się dzieje?? Mamy 2 takie oryginały z łatką 2,28 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 16 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2009 (edytowane) Odświeże bo gierka pojawiła się w NOwym CD Action i postanowiłem sprawdzic co to. No i mnie wessało!!! Siedze i tne co pod miecz podejdzie. ;) Jeśli ktoś nie grał to warto. Napieram już troche i powiem szczerze ze niewiele mapy odkryłem. MOże z 20%. Mapa jest ogromna! Nie wiem czemu mam wrazenie że nasz rodzimy Two Worlds czerpał z tej gry garściami... Edit Sprawdziłem okazuje się że nie 20% a 5%!!! 13 godzin gry i odkryte 5% mapy!!! Wogóle niechcący zapóściłem sie nie tam gdzie trzeba i teraz wróciłem do głownego wątku ale wyrobiłem sobie poziom na 21 i teraz kosze wszystkich jedneym ruchem! Jak juz ktos tu wspomniał nie zbyt dobrze poprowadzony główny watek! Ale gram dalej! Nadal 1 akt. Edytowane 18 Czerwca 2009 przez artuditu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 26 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2010 A mi na notebook-u przycina jak diabli. Nie grałem w to 2 lata, sprzęt kilkukrotnie lepszy, niż wymagania zalecane i coś takiego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...