Slayer Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 Wie może ktoś, jakie klawisze służą do przełączania broni/combo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 bronie 1-5 skille 6-0 Na oficjalnym forum jest duzo poradnikow tworzenia postaci. W pore sie opamietalem i jade elfem wlasciwa droga juz :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahve Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 Przechodze ten 3 akt i przejsc nie moge. Ciagle cos nowego do znalezienia, to sie robi nudne. Szkoda ze quest z szukaniem zywiolow jest taki monotonny... A wizyta w Shaddar Nur to juz w ogole dno, leze przez dluzszy czas do wiezy, a potem spowrotem ta sama droga, te same potwory znowu. Bleee nuda wieje ze chyba temperatura na procku mi spadla ;). Ale jakos przemecze sie. Wam ten quest sie podoba? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endi Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 Pomocy!!! Mam juz 2 elementy i szukam #3.....chodze po podziemiach.....wszystko ok....ale schodze juz bardzo nisko tam gdzie juz nie ma elfow tylko te skrzydlate diably, duchy no i smok....smoka zabilem....dochodze do takiego mechanizmu...uruchamiam go ...blisko tego sa schody wychodze po nich na "pole" z podziemi i nie mam zadnego znacznika na mapie o tym gdzie mam sie udac...a elementu #3 tez nie mam.....gdzie ten element...., powinienem go znalezc na wczesniejszych poziomach tam gdzie elfy????Cholera mnie bierze. Gram ciemnym elfem, (lv39) gralem wczesniej magiem (lv28) ale lepiej sie gra dark elfem jak dla mnie. Pomozcie. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 dżiz.. ja jestem tuż rpzed tym momentem co Ty a mam dopiero 29lvl ;] może dlatemu że mi sie nei chce mordować tego wsyztskiego.. a pzoa tym i tak wymiatam.. nic mnei zabic nie chce =) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 Kilkanaście dni temu widziałem fajną polską stronkę o Sacred. Były tam między innymi opisy rozwoju postaci. Niestety nie pamiętam adresu a nie mogę jej znaleźć. Zna ktoś ten adres? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sOuL Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 a ja mam pytanie/problem jak dojsc do tego Wilbura... z ktorej strony? juz mnie szlak trafia :) nie moge tam dojsc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endi Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 Spox....znalazlem juz ten element#3....a 39 lv bo lazilem dlugo szukajac go....zabilem tysiace elfow hehehehe. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahve Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 a ja mam pytanie/problem jak dojsc do tego Wilbura... z ktorej strony? juz mnie szlak trafia :) nie moge tam dojsc... Z miasta, gdzie zlecaja ci uratowanie go z rak Orkow musisz isc na poludnie, az dojdziesz do lasu (niedaleko calkiem) a potem wzdluz sciany lasu na poludniowy zachod, az znajdziesz sciezke prowadzaca na poludnie/poludniowy wschod wsrod drzew. Na jej koncu bedzie oboz Orkow i Wilbur w jednej z chat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sOuL Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 O jjaaaaaaaa.... ja po pustyniach orków latałem zabijac bo myślałem ze na okrągło trzeba iść :) ale kapke leevela nabiłem :) heh... na 15dopiero Wilbura uratowałem... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahve Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Hehe to niezle, ja tam mialem chyba 11 level moim nowym elfem :D. A moja wampirzyca (38 level) wlasnie skonczyla gre... Czuje pewien niedosyt, jakos strasznie latwo na koniec poszlo, za latwo. Ale chociaz ladny filmik dali ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Link_mc Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 :( przykra rzecz sie stała:( tata formata mi zrobił:( i jEp*! bo savekach:{ a mag fajny fire spiral na 11 levelu,ice shards 14,a ice circle chyba 16:{ i 34 level,wymiatał ostro:{ ale gram gladiatorem i tez wymiata:PPP ide grać ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 :( przykra rzecz sie stała:( tata formata mi zrobił:( i jEp*! bo savekach:{ a mag fajny fire spiral na 11 levelu,ice shards 14,a ice circle chyba 16:{ i 34 level,wymiatał ostro:{ ale gram gladiatorem i tez wymiata:PPP ide grać ;P no to ładny lol eh dobrze ze mój tata won od kompa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahve Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 A ja robie Lesna Elfke na zamknietym multiplayerze... Jak na razie idzie gladko, ale dopiero 8 level, wiec wszystko przede mna :). Na oficjalnym forum gry znalazlem guide, bede dawal relacje, czy rzeczywiscie dobre w nim sa zawarte rady. (to ten guide jakby co). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endi Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 Kurde! wzialem piaty element w wiezy i w tym samym pokoju ( z piecioramienna gwiazda) jest portal ...mam rune portal ale portal cos nie chce dzialac.....czy to bug? czy rzeczywiscie mam isc taki kawal z orkiem na nogach? (ten ork z wiezy co ma sie go doprowadzic na miejsce jego urodzin)....please niech ktos odpowie bo mimo ze mam orginal to pelno tam bugow i nie wiem co z tym portalem. Pomozcie kurde! Dark Elf Lv 42 Pozdrawiam!!!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 :( przykra rzecz sie stała:( tata formata mi zrobił:( i jEp*! bo savekach:{ a mag fajny fire spiral na 11 levelu,ice shards 14,a ice circle chyba 16:{ i 34 level,wymiatał ostro:{ ale gram gladiatorem i tez wymiata:PPP ide grać ;P ekhmmm...czegos nie rozumiem...to Twoja tata robi ci w kompie formata bez twojej wiedzy??? a moze ten wypasiony komp co masz w podpisie to Tatusie , a nie Twoj?? he he he :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endi Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 Heh...juz znalazlem dobry portal......duzo jeszcze do konca gry??? Zagralbym chetnie inna postacia juz....gralem magiem i dark elfem..moze teraz wood elf.??? Jak sie gra Wood elfem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 Co do udoskanalania przedmiotow. Nie wiem czy probowaliscie zabawy z przedmiotami i amuletami. Ja sie za pozno skapowalem Umiejetnosci lepiej wymieniac a w zbroje i bronie ladowac pierscionki i amulrty :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luckyzi Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 pomozcie czlowiekowi spragnionemu sacreda :) mam radeona 9800pro celerona 2,8 pl gl msi ... 512 ddr itd.. i niedhce mi ruszyc sacred obraz mi sie sciemnia jak wlanczam gre znaczy jak juz wybieram postac i sie wgrywa pokazuje sie postac i nagle ciemno nic niewidac :/ co mam zrobic bo wiedze ze niektuzy z was maja radeony moze jakie wy macie sterowniki ? albo jakis path trzeba plz o pomoc :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahve Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 Heh...juz znalazlem dobry portal......duzo jeszcze do konca gry??? Zagralbym chetnie inna postacia juz....gralem magiem i dark elfem..moze teraz wood elf.??? Jak sie gra Wood elfem? Mi od tego momentu do konca tak ok. 20 minut poszlo. Wood elfa stworzylem w nocy, przed praca dobilem jeszcze do 11 levelu ;). Jak na razie gra sie milo, a zgodnie z zapewnieniami na oficjalnym forum Sacred, im dalej tym latwiej sie gra, o ile znajdzie sie dobry luk. Co do udoskanalania przedmiotow. Nie wiem czy probowaliscie zabawy z przedmiotami i amuletami. Ja sie za pozno skapowalem Umiejetnosci lepiej wymieniac a w zbroje i bronie ladowac pierscionki i amulrty Ja grajac wampirzyca ladowalem we wszystko amulety i pierscienie, dwa amulety ze 150 obrony kazdy ladnie pasowaly do zbroi zwlaszcza :). Ale guide, na ktorym opieram moja nowa elfke radzi we wszystko wkladac multi hit wampirzycy (czyli skill), bo on daje 3% life leech, oprocz innych bonusow. Ale moze dla innych klas postaci to nie dziala tak dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 pomozcie czlowiekowi spragnionemu sacreda :) mam radeona 9800pro celerona 2,8 pl gl msi ... 512 ddr itd.. i niedhce mi ruszyc sacred obraz mi sie sciemnia jak wlanczam gre znaczy jak juz wybieram postac i sie wgrywa pokazuje sie postac i nagle ciemno nic niewidac :/ co mam zrobic bo wiedze ze niektuzy z was maja radeony moze jakie wy macie sterowniki ? albo jakis path trzeba plz o pomoc :( Ja gram na 9700PRSterowniki omega oparte na catalyst 4.2 Bez patcha smigalo az milo. Moze jakies ustawienia karty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeciK Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 Nie ustawienia .. jak masz patcha 1.5 i niekoniecznie orginalna gierke to tak jest i tyle ;] Poczytaj sobie na ichnim forum. Sporo ciekawych rzeczy mozna sie dowiedziec ;] Ew. mozesz sporobowac reinstall gierki z wywaleniem wszystkich pozostalych plikow (zgraj se save'y jak masz ..). Czasami pomaga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Link_mc Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 heh troszeczke nie rozumie tego,jak w zbroje wsadzać pierścionki i amulety ??^^ mam gladiatora na 18 levelu i mam weapon lore concentration Dual welding axe lore constitution jakbede miał wiekszy level to trading dam bo bez tego nic nie bedzie a mi need bedą pierścionki z leech life i critical dmg :DDD fist of gods mam na 18 levelu 11k dmg jakoś tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahve Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 Musisz miec przedmiot z socketami, idziesz z nim do kowala, kladziesz przedmiot w rzucajacym sie w oczy miejscu, w koleczka, ktore pojawiaja sie pod przedmiotem pakujesz to, co chcesz w przedmiot wepchnac (np. amulet, pierscien) i klikasz ikone z mlotkiem. Gotowe. Powiedz jeszcze, jaki masz regeneration time tego skilla na 18 levelu, bo pewnie nie imponujacy. Moja lesna elfka na closed multiplayerze ma 23 level postaci, ale jej glowny skill (multi hit) jest dopiero na 3 levelu, bo nawet przy zmaksymalizowanej koncentracji regeneracja multi hit na 3 levelu trwa jedna sekunde, a na 4 - juz dwie. Bylo nie bylo, dwa razy wolniej, czego nie rekompensuje minimalny wzrost w wysokosci zadawanych obrazen, ani nawet dodatkowa strzala na kolejnym levelu skilla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahve Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 Pogralem troche jeszcze moja multiplayerowa elfka, postepujac zgodnie ze wskazaniami przewodnika do postaci, ktory zlinkowalem powyzej. Szczerze ten guide polecam - kobitka radzi sobie wszedzie znakomicie, jest na 32 levelu aktualnie i zaden potwor z bronze nie jest w stanie jej powstrzymac. Nie zdawalem sobie tez sprawy, jak bardzo rozni sie od singla multiplayer. Chociazby kwestia doswiadczenia - za pojedynczego potwora, zabitego przeze mnie indywidualnie w grze z 9 graczami dostalem 14 tysiecy punktow doswiadczenia! Przedmioty tez wydaja sie byc lepsze, ale to akurat moze byc zludzenie, bo moja multiplayerowa postac, w odroznieniu od singlowej, ma umiejetnosc handlu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Link_mc Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 uuuu ^^ musze ją mieć:P a tak przy okazji to kto bardziej na mp wymiata ? seraphima,dark elf,mag,czy gladiator? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahve Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 Poczytaj forum na oficjalnej stronie gry, na pewno tam znajdziesz odpowiedz na to pytanie. Z mojego doswiadczenia (ktore na razie nie jest zbyt wielkie, bo gralem w multi ledwo pare godzin, do tego przewaznie w grach jednoosobowych) wynika, ze najwiecej jest gladiatorow, serafinek i magow. Stosunkowo najmniej jest dark elfow, przynajmniej ja zadnego jeszcze nie spotkalem, a wampirzyce widzialem tylko jedna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endi Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 Chyba kroji sie spoko stronka o sacerd (PL)....forum dopiero rusza tam...ja juz sie zarejestrowalem. :lol: http://www.sacred.republika.pl/index.htm PZDR!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luckyzi Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 mam male pytanie mam mise war ...... na pustyni z kolesiem <span style="color:red;">ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ktury</span> umiera pisze ze mam mu dac wody ide w to miejsce stoi kon i jakas dziwna mala aura pojawiajaca sie i znikajaca co mam zrobic help 8O i jak grac po multi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 wpisujesz wasser w konslili(tylda) i masz a ja mam problem ma gladaiatora na 30 lvl i czasami mialem blad ze nie ma tekstru i wystarczylo wyjsc i wejsc z gry a jak tak zrobilem to okazalo sie ze jestem poza mapą i nie moge sie ruszyć, czy ktos zna kod na smierc lub teleport bo szkoda tyle nim gralem i w takim felernym miejscu mam save, teraz gram magiem mam 17 lvl ale jest ciezko, krag lodowy, przyspieszanie odzyskania, i kula ognia i jazda, ale czasami ci z lukami mnie wkurzaja bo daja po kosciach ostro bo mam malo zycia ledwo 500 :( czy ktos mi moze pomóc ?? nie mam neta w domu wiec nie odpowiem odrazu z gory dzieli za pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...