Prisoner Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 odnośnie błędu o wodziw w konsoli wpisz wather wer angielska lub wasser wer niemiecka :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 wather ? a co to qrde znaczy po angielsku ? ja mam angielska i działa wasser. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 Chyba chodzi mu o "waiter!" - zamawia wode :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMUlator Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 nie wiem czy jush ktoś dawał ten poradnik ale przyda się każdemu: part 1part 2 part 3 part 4part 5 part 6 part 7 part 8 part 9 nie dziękujcie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 nie wiem czy jush ktoś dawał ten poradnik ale przyda się każdemu: part 1part 2 part 3 part 4part 5 part 6 part 7 part 8 part 9 nie dziękujcie :lol: no i drukarka ma co do roboty :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dewon Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 wlasnie mam misje z taka babka ide musze z nia dojsc do klasztoru Icecreek Dale ale nie wiem jak tam dojsc wszedzie chodze w kolo i nic :/ moze wysle ktos mapke narysowane jak tam tam dojsc ktoredy Jak co mam orginal po polsku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prondas Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 Kupiłem usiadłem poczekałem do wieczora i powiem jedno: Gra wciąga Tylko niech nikt nbe gra na bronze bo to małe wyzwanie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 Oto kolejny patch -> 1.7 beta 23 ... http://eng.sacred-game.com/news.php?s=&act...how&news_id=199 Zajmuje 10 635 KB. Pozdro... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dagber Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 Mam prożbe niech ktoś mi powie jak dojść do tego miasta na górze w 3 akcie , bo niemogę znależść drogi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 ech, pograłem 3 dni i powiem: LIPA!!! wieje nudą....;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 Ja tez pogralem 3 dni i zapomnialem o tym. A demo mi sie tak podobalo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMUlator Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 Wszyscy zachwalali że Sacred o niebo lepszy od Diablo w Sacreda pograłem kilka dni i w kąt a w Diablo gram przez kilka lat do dnia dzisiejszego a zaznacze, że codziennie przez BN się przewija kilkaset tysięcy ludzi więc co z tego że w sacred grafika lepsza i nafaszerowana bajerami a gra nie ma najważniejszego klimatu i grywalności a to jest dla mnie i chyba dla większości najważniejsze. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 Zobaczyłem demo u kolegi i powiedziałem że dziadostwo :P Zobaczyłem pełniaka (u tego samego kolegi) i też móiłem że dziadostwo :P Dilablo 2 nic nie pobije. NIC. a grafa taka pięcna cudowna nie jest :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartosH Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 Wszyscy zachwalali że Sacred o niebo lepszy od Diablo w Sacreda pograłem kilka dni i w kąt a w Diablo gram przez kilka lat do dnia dzisiejszego a zaznacze, że codziennie przez BN się przewija kilkaset tysięcy ludzi więc co z tego że w sacred grafika lepsza i nafaszerowana bajerami a gra nie ma najważniejszego klimatu i grywalności a to jest dla mnie i chyba dla większości najważniejsze. :wink:Zgadzam sie. Sacred to gra na pare dni,a w diablo mozna grac i grac. Ja gram od 3 lat i wogule mi sie nie nudzi ta gra. Diablo ROX :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oteek Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 2 pytanka : :) ile gra ma aktów? jestem w 2 akcie, mam odprowadzic ksiezniczke do jekiejs twierdzy, mam 29 lvl - powiedzcie - dlugo jeszcze do konca? :P :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 4 akty ma.. no niby jeszcze troche Ci zostało ;) ale postacią na wysokim poziomie to już z górki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrz104 Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 dajcie mi linka do craca wersji 1.66 albo przeslijcie mi go jak macie moj e-mail to : Mistrz104@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrz104 Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 oczywiscie do gry Sacred Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Link_mc Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 uuu chyba ban bedzie:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Mam polska wersje gry.Znalazlem patcha na no-cd na stronce http://www.playground.ru/cheats/2241/.Czy ktos go juz probowal, bo nie wiem czy dziala z polska wersja 1.6.6 ? btw. to nie jest zaden CRACK tylko patch na no-cd podkreslam ! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Oto kolejny patch -> 1.7.31 beta ... http://eng.sacred-game.com/news.php?s=&act...id=204&offset=0 Zajmuje 10 711 KB. Pozdro... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diabeł (hhpiwnica) Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Siem ludzie, pomóżcie :( Mam problem z dostarczeniem wody w 2 akcie - wspominaliście o konsoli, o błędach... a jak się ma polonizację? Mam z tym problemy. Błagam o pomoc, bo jestem w kropce i krew mnie zalewa :( Możecie mi powiedzieć co daje najnowszy patch? Sorówa, że głowę zawracam, niestety korzystam z modemu :( Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyba83 Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Mam problem w 3 akcie - Bibloteka Starszyzny Kiedy jestem już w tej Biblotece spotykam Serafiny Hologram, wciskam i nic sie nie zmienia cały czas strzałka pokazuje na nią, czy ktos wie jak to przejsc? Może czegos nie zebrałem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyba83 Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Uffff już mi sie udało to przejsc musiałem wrocic sie do wczesniejszych savów i jest wszystko oki (chyba przez to że mi Sarafii zgineła) [/url]http://dyba1983.fm.interia.pl/NEO.JPG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyba83 Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Oto kolejny patch -> 1.7.31 beta ... http://eng.sacred-game.com/news.php?s=&act...id=204&offset=0 Zajmuje 10 711 KB. Pozdro... Nadal Beta i nadal nie dzialal z polska wersja jezykowa :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomwer Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Coś Cenega w kulasy leci... :? Już dawno deklarowali że trwają prace nad patchem 1.7 do polskiej wersji i że już wkrótce ma się owy patch pojawić. A tu p[atcha jak nie ma tak nie ma :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Ascaron tez, podobno patch 1.7 mial byc dostepy do konca czerwca, a mamy juz prawie polowe sierpnia i nadal rozne bety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrz104 Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 hej cos nie moge zainstalowac tego patha co sie dizeje :????? mam polska wersje odp szybko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Pff, patch ci powinien pokazac ze jest niekompatybilny z twoja wersja jezykowa. Poki kochana Cenega nie da "naszej" wersji, to nic z tego nie wyjdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...