spinex Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 Chodzi mi o bardzo prosta sprawe. Czy ta plyta obsluguje tryb ATA100 czy tylko ATA66? Pozdrawiam, Prosze o odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 TUTAJ i tutaj i tutaj znajdziesz to co cie interesuje i jeszcze jak masz ochote znajdz sobiie na stronie intela - producenta chipsetu - specyfikacje i815 (bez E) na ktorym zbudowana jest twoja plyta mozesz tez zajzec do je_ _ _ ej ksiazeczki ktora dostales do plyty :-) ze by nie bylo ze jestem nie mily -> wiesz ludzie potrafią myslec uzywaja glowki do innych rzeczy niz tłuczenie orzechow, postaraj sie na przyszlosc wyciagnac z tego refleksje,,, znalezienie interesujacej cie info zajelo mi ~2minuty, z wlaczeniem muzy itd... nie przyszedles do piaskownicy (.) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost@k Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 ze by nie bylo ze jestem nie mily -> wiesz ludzie potrafią myslec uzywaja glowki do innych rzeczy niz tłuczenie orzechow, postaraj sie na przyszlosc wyciagnac z tego refleksje,,, buahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: mocne... normalnie mnie rozwalilo.... :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...