Abdel_k9 Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 mam ostatnio problem z połaczeniem tych dwóch rzeczy :( . otóż gdy chce zainstalować directa to on mi wywala bład o takiej tresci "Ta wersja programu DirectX nie jest zgodna z wersją aktualnie zainstalowanego systemu Windows" co wydaje mi sie bez sensu. a co jeszcze dziwniejsze to, to, że wersja angielska DirectX instaluje sie bez żadnych problemów, ale podobno wystepuja jakies błedy gdy instaluje sie polska wersje wingrozy i angielska DX wiec chciał bym tego uniknąć. czekam na odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 jestes pewny ze ten direct x to nie jest wersja pod win2kwinxp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abdel_k9 Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 jestem na 100% pewny. pozatym instalki od DX na winXP/win2k nie da sie uruchomic na win9x. wiem bo próbowałem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doctor Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Nie martw się błedami winda je ma zawsze :D.A na poważnie zainstaluj ręcznie tego directa jush pisali jak to zrobić :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...