SKRYTOBOJCA Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 A wiec ktora firma bedzie najlepsza aby kupic klawiaturke :) Chodzi mi o w miare tania kolo 100-150zl, ale jest jedno ale, musi to byc klawiaturka lamana w polowie, taka mam od samego poczatki i do innej sie nie przyzwyczaje. A szukam po sklepach i szukam i malo ktora firma je produkuje, a jak sie jakas trafi to rozmieszczenie klawiszy jest tragiczne, np kursory ulozone w krzyzyc heh, no i maly ENTER ale tego ENTERA juz przebolalem i chyba wybiore klawiature Microsoftu :/ Co sadzicie o tym wyborze, moze ktos ma podobna? Kosztuje 125zl i jest wykonoczna w czarnym kolorze wyglada fajnie, ale manualnie jescze nie sprawdzalem jak z glosnoscia klawiszy :)[/url] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 szkoda ze nie mozesz na innych bo ja mam http://www.allegro.pl/show_item.php?item=22673545 i jest rewelacja tylko kiedy ja ją kupowalem kosztowała 150 zł :) A co do tej co pokazałeś to z wyglądu na 4 :) :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 szkoda ze nie mozesz na innych bo ja mam http://www.allegro.pl/show_item.php?item=22673545 i jest rewelacja tylko kiedy ja ją kupowalem kosztowała 150 zł :) A co do tej co pokazałeś to z wyglądu na 4 :) :wink: Fak logitech robi fajne rzeczy ale czemu nie ma rzadnej lamanej klawiatury :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 (zieeeew) ... jakoś nie widzę różnicy pomiędzy moim 6cioletnim samsungiem a bezprzewodowym logitechem w robocie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_i_t_t Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 Fak logitech robi fajne rzeczy ale czemu nie ma rzadnej lamanej klawiatury :( Jak to nie robi ? :) http://www.logitech.com/index.cfm/products...,CONTENTID=6012 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahve Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 Jest w Polsce bo wlasnie na takim czyms klepie posta :). Z komputronika za ok. 460 zeta w grudniu wzialem, razem z myszka, bo inaczej sie nie da. Ale myszka nie jest taka zla, w kazdym razie bije na glowe kablowego A4Techa, ktorego mialem przedtem :D. Klawe polecam, mi sie na niej bardzo dobrze pracuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 Fak logitech robi fajne rzeczy ale czemu nie ma rzadnej lamanej klawiatury :( Jak to nie robi ? :) http://www.logitech.com/index.cfm/products...,CONTENTID=6012 Tak tak tylko ze 500zl za komplet :> i nie ma osobno TANSZEJ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 ta MS jes tcałkiem całkiem, a dać 5 stoof za klawę to już zboczenie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 ta MS jes tcałkiem całkiem, a dać 5 stoof za klawę to już zboczenie ;) Najwidoczniej innego wyboru nie mam :) ale gdyby ta logietecha byla osobno sprzedawana na pewno bym kupil, wyszlo by jakies 170zl, bo najdrozsza to myszka jest, i za ta cene to az taka wspaniala ona nie jest :) Jutro pojade manualnie w sklepie sprawdze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 Mialem taka klawke MS co pokazales i klawisze w nie sa raczej ciche powiedzialbym ze nie bezglosne ale ciche nie am jakiegos strasznego walenia przy wciskaniu :E Ja osobiscie mam klawke MS OFFICE i jestem z niej strasznie zadowolony :] aczkolwiek ostatnio kupilem pannie TRACERA "niskopodlogowego" i zaczolem myslec czy by sobie takiego czegos nie zrobic :E Klawka ma klawisze jak w laptopach i juz po 2 dniach testowania jej kompa po OC etc przyzwyczailem sie do tamtej klawki i jest FULL WYPAS :E i kosztowala cale 30zl netto <-- smieszna cena . . . Klawiatura TRACER UltraMedia TRK-17MTB Silver <-- o tym mowie na stronce tracera mozna zobaczyc i ma duzy ENTER :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 A wiec ktora firma bedzie najlepsza aby kupic klawiaturke :) Chodzi mi o w miare tania kolo 100-150zl, ale jest jedno ale, musi to byc klawiaturka lamana w polowie, taka mam od samego poczatki i do innej sie nie przyzwyczaje. A szukam po sklepach i szukam i malo ktora firma je produkuje, a jak sie jakas trafi to rozmieszczenie klawiszy jest tragiczne, np kursory ulozone w krzyzyc heh, no i maly ENTER ale tego ENTERA juz przebolalem i chyba wybiore klawiature Microsoftu :/ Co sadzicie o tym wyborze, moze ktos ma podobna? Kosztuje 125zl i jest wykonoczna w czarnym kolorze wyglada fajnie, ale manualnie jescze nie sprawdzalem jak z glosnoscia klawiszy :)[/url] mojej siostrze kupiłem taką w zestawie z myszką (ale nie łamaną), inną dostał mój prezes, a kumpel ma microsoft wireless for bluetooth - po prostu rewelka. Logitech wymięka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 Wlasnie kupilem :) 125zl wersja OEM hehe sprzedaja ja bez komputera :> Moja jest lepsza od tej na foto bo ma wykonczenia w kolorze czarnym matowym bardzo ladnie sie prezentuje. Jakosciowo idealnie tylko musze sie przyzwyczaic do tego "garba" po srodku bo moja poprzednia byla plaska lamana a na ma wybrzuszenie :) Klawisze chodza cicho i miekko. Po raz pierwszy mam oryginalna rzecz micro$oftu ;) hehe Jest OK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...