P!otrek 1983 Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Fajny kawał: - Jak długo należy patrzeć życzliwym okiem na teściową? - Dopóki się muszka ze szczerbinką nie zgra. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deadpool Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 LOL :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 lolol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pio [PL] Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 :lol: Fajne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 ja wam opowiem stary (mój ulubiony 8O ) dowcip o teściowej: - teściowa powinna mieć dwa zeby: jeden do otwierania piwa zięciowi, drugi żeby ją bolał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Jak długo należy patrzeć życzliwym okiem na teściową? - Dopóki się muszka ze szczerbinką nie zgra. :) :D :lol: :) :D :lol: :) :D :lol: :) :D :lol: :) :D :lol: :) :D :lol: :) :D :lol: :) :D :lol: :) :D :lol: :) :D :lol: :) :D :lol: :) :D :lol: :) :D :lol: :) :D :lol: :) :D :lol: :) :D :lol: :) :D :lol: :) :D :lol: :) :D :lol: :) :D :lol: :) :D :lol: :) :D :lol: :) :D :lol: :) :D :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Rozmowa w sklepie: - Poprosze cukier w kostkach - Nie ma - To jaka inna tania bomboniere dla tesciowej by pani polecila? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Fajne :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Qfa !!!!! Kolejne śmieci były już topiki z kawałami, dlaczego tam nie dopisałeś tego, tylko śmiecisz następnym topikiem ? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Lisek !!! zrób coś z tym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 ja wam opowiem stary (mój ulubiony 8O ) dowcip o teściowej: - teściowa powinna mieć dwa zeby: jeden do otwierania piwa zięciowi, drugi żeby ją bolał. Jejku !!! Ciekaw jestem ile razy będziesz go jeszcze powtarzał na forum :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 bo lisek co jakis czas cos glupiego powie na forum zamiast sie zmobilizowac@!!!!! :evil: :x :evil: :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Jejku !!! Ciekaw jestem ile razy będziesz go jeszcze powtarzał na forum :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Uspokuj się na razie, bo zdziwisz się mocno kto pierwszy dostanie bana... wątki są po to aby je zakładać, przeciez nie będzie się trzymać jednego wątku non-stop... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Jejku !!! Ciekaw jestem ile razy będziesz go jeszcze powtarzał na forum :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Uspokuj się na razie, bo zdziwisz się mocno kto pierwszy dostanie bana... wątki są po to aby je zakładać, przeciez nie będzie się trzymać jednego wątku non-stop... Kurde, najpierw narzekasz, potem robisz na odwrót prosze bardzo, możesz mi dać bana.... coraz bardziej zaczynam sie przekonywać co do słuszności decyzji XON'a i Libero, i zastanawiam sie czy sam tak nie zrobie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Kurde, najpierw narzekasz, potem robisz na odwrót prosze bardzo, możesz mi dać bana.... coraz bardziej zaczynam sie przekonywać co do słuszności decyzji XON'a i Libero, i zastanawiam sie czy sam tak nie zrobie Ehh, najpierw krytykujesz ludzi którzy śmiecą bezsensownymi postami na forum, a później robisz dokładnie to samo - przeczytaj sobie swoje ostatnie wiadomości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 no dobra!!!! :oops: ale czy to naprawde tak trudno pozbyc sie tych pieciu czy dziesieciu niechcianych postow?pytam bo nigdy wlasnego forum nie mialem :cry: a jak nie masz nikogo do pomocy to jest tu kilku takich np.decnis_600 lub ja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 ja wam opowiem stary (mój ulubiony 8O ) dowcip o teściowej: - teściowa powinna mieć dwa zeby: jeden do otwierania piwa zięciowi, drugi żeby ją bolał. Jejku !!! Ciekaw jestem ile razy będziesz go jeszcze powtarzał na forum :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Ja go widzę na tym forum pierwszy raz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 no dobra!!!! :oops: ale czy to naprawde tak trudno pozbyc sie tych pieciu czy dziesieciu niechcianych postow?pytam bo nigdy wlasnego forum nie mialem :cry: a jak nie masz nikogo do pomocy to jest tu kilku takich np.decnis_600 lub ja szkoda sie wysilać, z postów Liska wynika że on tak naprawde nie wie czego chce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 szkoda sie wysilać, z postów Liska wynika że on tak naprawde nie wie czego chce Wiem czego chcę, chcę spokoju na forum a Ty mi na razie chcesz w dziwny sposób pomagać, co powoduje efekt odwrotny od zamierzanego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Wlasnie został zastosowany pierwszy ban czasowy - użytkownik decnis_600. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 lisek,a ktory z moich postow Ci sie nie podoba? fajnie,ze zrobles ban ale nie temu uzytklownikowio co trzeba! zrob to na przyklad na Yogi186 lub Odet. Takim zachowaniem (dawanie bana komu popadnie) daleko nie pociagniesz. beda sie po prostu zapisywali smieciarze zeby napisac jakis glupi post i ty bedziesz im dawal bana i tak w kolko . :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Wlasnie został zastosowany pierwszy ban czasowy - użytkownik decnis_600.Lisek ja się za nim wstawiam. Dobrze mówi na H&P oraz S. Kawał opowidziałem 2 razy włącznie. :oops: (najgorsze że nie mam dopływu nowych :( ). Co do banów, zamień banana decnisa na innego/innych, co bardziej (w ogóle) zasługują. :). pozdr. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 bo lisek co jakis czas cos glupiego powie na forum zamiast sie zmobilizowac@!!!!! :evil: :x :evil: :x Qfa następny który się przywala do Liska!! Jak Ty taki mądry to sam coś z tym zrób!! :evil: :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Ok! Daj mi prawa admina i po dwoch dniach masz czyste ze smieci Forum :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Wlasnie został zastosowany pierwszy ban czasowy - użytkownik decnis_600.Lisek ja się za nim wstawiam. Dobrze mówi na H&P oraz S. Kawał opowidziałem 2 razy włącznie. :oops: (najgorsze że nie mam dopływu nowych :( ). Co do banów, zamień banana decnisa na innego/innych, co bardziej (w ogóle) zasługują. :). pozdr. :) Dzięki Arkady za wsparcie, ala ban to ban :( Sorki ze sie do Ciebie przywaliłem z tymi kawałami, jakos tak mnie to wszystko wkurzyło.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 LISEK - Lekoman Intrygant Stale Emanujacy Kretynizmem gdzies na chat`cie spotkalem taki motyw ! porazka :evil: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Wlasnie został zastosowany pierwszy ban czasowy - użytkownik decnis_600. Wiele osob zachowuje sie jak dzieci , niestety coraz wiecej walkow przychodzi , a szkoda bo forum bylo kiedys naprawde swietne . Pozdrowienia dla Libero . P.S co was interesuje ze ktos napisal kawal , koles w temacie napisal ze to dowcip trzeba bylo nie otwierac . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Ok! Daj mi prawa admina i po dwoch dniach masz czyste ze smieci Forum :P Ta tylko inne buraki by mialy do ciebie waty ze im posty tniesz i kolko by sie zamknelo . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoSHi Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Witam - mam jedno pytanie - dlaczego jak ktos napisze jakis kawal to pod nim jest minimum 5 postow z samymi buzkami - moze ja tez sobie do 100 dojde dajac posty typu :D :D :D :D :D :D :D ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 LISEK - Lekoman Intrygant Stale Emanujacy Kretynizmem gdzies na chat`cie spotkalem taki motyw ! porazka :evil: :twisted: I musisz to powtarzać, tak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...