Walker3d Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 No i wszystko :wink: Za jakiś miesiac sprawa ulegnie umożeniu z powodu braku świadków etc. i na tym się skończy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 oby :) bo nie mam ochoty bujac sie po jakichs zadupiach :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 oby :) bo nie mam ochoty bujac sie po jakichs zadupiach :>Hehe wcale ci się nie dziwie . Ja zeby załatwić sprawe pewnego chłopka w sumie ze 2 tygodnie biegałem z komisariatu do prokuratury , z prokuratury do sądu etc. Strasznie denerwójące jest takie bieganie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 lol ale musielibyscie widziec jakiego mieli kompa :D to bylo cos na wzor maca. Takie wszystko w jednym ale wielkosci chyba 1x1metra :D a monitorek w srodku chyba z 10 cali :) a w nim dumnie sie swiecil word 97 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 Hehe mogłeś pokazać im jak go podkręcić :lol: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...