dade Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 czesc mam z winfasta tego gf3 i po podlaczeniu do tv przez przejsciowke composite s-video na prawie calym obrazie widac zolte plamy. Mam pytanko czym to moze byc spowodowanie? Probowalem rozne stery i nic kombinowalem z gama cerrection i tez kapa bo to sa plamy a nie caly obraz jest zolty. Pomozcie prosze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grosikboss Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 Sprawdź kabel może on jest winowajcą. Lub pobaw się w ustawieniach wyjścia TV-OUT może masz PAL-01 a powinno być NTSC. Ale najpierw sprawdź u kogoś kabel, jeśli będzie wszystko oki to ustawienia wyjścia TV a jak to nie pomoże to sprzedaj kartę i kup Radka ma o wiele lepsze wyjście TV-OUT. NV miałem i sprzedałem TV był do kitu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobex Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 Wyłacz klonowanie ekranu i zainstaluj TV-Tool. Rozwiązuje większość problemów związanych z TV-outem. Polecam. pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dade Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 na tym kablu wczesniej mialem gf2 mx i wszystko bylo w porzadku tak chyba to nie jego wina, czy moze to byc wina przejsciowki, kombinowalem juz z ntsc i ustawieniami i nic jest dosyc ciekawe ze jezeli zwiekszam rozdzielczosc to plamy sa coraz mniej widoczne, a co do klonowania to gf3 niem takiej opcji tv tool probowalem i to samo czy to moze byc walniete wyjscie tv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...