bigzzgib Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 Co sądzicie o tej gierce http://www.dead-mans-hand.com/index.htm godna uwagi czy jakiś gniot? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 Z tego co widać na screenach to grafa brzydka,w każdym razie coś o podobnej tematyce by się przydało bo od czasu Outlaws nic fajnego nie było :(.Szkoda że ta gra tylko na Xkolcka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 .Szkoda że ta gra tylko na Xkolcka. Jest wersja na PC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 Z tego co widać na screenach to grafa brzydka...ale niebo calkiem ladne :) chocby na tych dwoch screenach :arrow: http://www.dead-mans-hand.com/downloads/ss/boom.jpg :arrow: http://www.dead-mans-hand.com/downloads/ss..._Town_Knife.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 Z tego co widać na screenach to grafa brzydka,w każdym razie coś o podobnej tematyce by się przydało bo od czasu Outlaws nic fajnego nie było :(.Szkoda że ta gra tylko na Xkolcka. Outlaws było ekstra, choć fabuła/temat w filmach notorycznie występujący ale mimo wszystko gra się przyjemnie :D Ehh przydałoby się Outlaws 2 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 Pociągnąłem chwilke pograłem i muszę powiedzieć że jak na gierkę o której nie było nic słychać całkiem spoko. W miarę niezła grafa(silnik unreala) spoko muzyczka i klimacik westernowy. Napewno każdy kto lubi FPP powinien w to zagrać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 Szybko zmień lepiej troszkę posta :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Ja właśnie ją zobaczyłem w akcji i powiem że nawet nawet gierka,wciąga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Ja właśnie ją zobaczyłem w akcji i powiem że nawet nawet gierka,wciąga.Ja pograłem trochę dłużej i przyznam iż nudna ta gierka jest. Może robi dobre wrażenie na początku ale później to już lipa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Ja właśnie ją zobaczyłem w akcji i powiem że nawet nawet gierka,wciąga.Ja pograłem trochę dłużej i przyznam iż nudna ta gierka jest. Może robi dobre wrażenie na początku ale później to już lipa Na początku byłem porażony pomysłem, zacząłem grać... grałem, dużo nowości ale lokacje takie "puste" przeciwnicy mają czasami zabujczą celność :wink: IMHO średnia ze słabym wykonaniem super pomysłów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Z tego co widać na screenach to grafa brzydka (...) Jezeli wedlug Ciebie dobra gra to tylka taka ktora ma super, ekstra grafike modele, tekstury, mapy itp itd to trudno. A mi sie zawsze zdawalo ze liczy sie grywalnosc hmm czy cos mnie ominelo? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 NIe znalazlem postu na ten temat wiec zakladam nowy,Chcialbym sie Was zapytac,czy fajna jest ta gierka??Slyszalem ze to cos jak Outlaws tylko ze z dzisiejsza grafika,mozecie powiedziec cos wiecej bo nie wiem czy sobie ja zalatwiac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 Bardzo fajny relaksujacy tytuł. Duzy wybor broni itp. Grafika bardzo zacna (xbox). Polecam. Mi sie bardziej kojarzy klimatem z Mad dogiem niz z Outlaws;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sioux9 Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 Jeśli lubisz klimat westernu mozesz brac w ciemno, mi sie podobało, przeszedlem calą, ogólnie troche krótka. Grafika ładna możliwość jazdy konnej. Jednak outlaws to niedościgniony wzór, muzyka i wstawki filmowe miażdżyły. Ale na bezrybiu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...