Skocz do zawartości
bigzzgib

Dead Man's Hand

Rekomendowane odpowiedzi

Z tego co widać na screenach to grafa brzydka,w każdym razie coś o podobnej tematyce by się przydało bo od czasu Outlaws nic fajnego nie było :(.Szkoda  że ta gra tylko na Xkolcka.

Outlaws było ekstra, choć fabuła/temat w filmach notorycznie występujący ale mimo wszystko gra się przyjemnie :D

Ehh przydałoby się Outlaws 2 :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pociągnąłem chwilke pograłem i muszę powiedzieć że jak na gierkę o której nie było nic słychać całkiem spoko. W miarę niezła grafa(silnik unreala) spoko muzyczka i klimacik westernowy. Napewno każdy kto lubi FPP powinien w to zagrać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja właśnie ją zobaczyłem w akcji  i powiem że nawet nawet gierka,wciąga.

Ja pograłem trochę dłużej i przyznam iż nudna ta gierka jest. Może robi dobre wrażenie na początku ale później to już lipa

Na początku byłem porażony pomysłem, zacząłem grać... grałem, dużo nowości ale lokacje takie "puste" przeciwnicy mają czasami zabujczą celność :wink: IMHO średnia ze słabym wykonaniem super pomysłów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego co widać na screenach to grafa brzydka (...)

Jezeli wedlug Ciebie dobra gra to tylka taka ktora ma super, ekstra grafike modele, tekstury, mapy itp itd to trudno.

A mi sie zawsze zdawalo ze liczy sie grywalnosc hmm czy cos mnie ominelo? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

NIe znalazlem postu na ten temat wiec zakladam nowy,Chcialbym sie Was zapytac,czy fajna jest ta gierka??Slyszalem ze to cos jak Outlaws tylko ze z dzisiejsza grafika,mozecie powiedziec cos wiecej bo nie wiem czy sobie ja zalatwiac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli lubisz klimat westernu mozesz brac w ciemno, mi sie podobało, przeszedlem calą, ogólnie troche krótka. Grafika ładna możliwość jazdy konnej. Jednak outlaws to niedościgniony wzór, muzyka i wstawki filmowe miażdżyły. Ale na bezrybiu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi