Bad Boy Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 Panowie pomocy! Posiadam karte Gainward GF3 Ti200. Od momentu kupna śmigała podkręcona (tak jak w podpisie). Po zainstalowaniu UT 2004 (demo) nie mogę jej podkręcić 8O . Pracuje tylko na standarowych ustwieniach. Wcześniej było ok. Komputer przechodził różne 3D Marki i temu podobne wynalazki. Teraz nawet po nieznaczny podniesieniu częstotliwości czy to pamięci czy rdzenia - winda się "wykrzacza" i czasami nawet mam reset kompa :cry: Fakt że mam zasiłke do [gluteus maximus] (jakaś Megabajt 350 W) ale nawet jak procek chodzi niepodkręcony to z kartą dzieje się to samo. Czyżby UT 2004 był winny? Mieliście coś podobnego? Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grosikboss Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 To nie winna gry tylko karta już pada prawdopodobnie pamięć dużo osób pisało o tym na forum. Trzeba tylko poszukać. Przyczyna jest zawsze ta sama :) jedyna rada wejść na allegro i sprzedać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 teraz wychodzą wady kart dobrych w swoich czasach : GF256 creative padają, pasy na ekranie itp a kręciły siesuper. teraz gainwardy GF3 wysiadają. wyższe napięcie = mniejsza żywotność. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...