Skocz do zawartości
motofan

Klawiatury o małym skoku klawiszy

Rekomendowane odpowiedzi

Witam szanownych kolegów.Co myślicie o klawiaturze TRACER UltraMedia TRK-17MTB Silver,jako o tańszej alternatywie Logitecha UltraX Flat OEM ? Bo jednak 140zł za Logitecha to trochę dużo,a ten Tracer kosztuje 40zł.A może znacie jakąś alternatywę dla tych klawiatur? Chodzi mi o tzw.mały skok klawiszy jak w laptopach,ale chcę mieć układ klasyczny.Jeśli ktoś ma takie klawiatury niech się podzieli wrażeniami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

panna ma wlasnie takiego tracerka z malym skokiem klawiszy i od kiedy jej go kupilem zaczynam sam myslec nad zmiana klawki :E

a mam MS OFFICE KBRD a placilem za nia 150zl :|

I teraz mysle o wymianie na taka za 35 bo zarazilem sie nia po 2 dniach testowania :E i ma duzy enter :] panna ma wlasnie takiego tracerka z malym skokiem klawiszy i od kiedy jej go kupilem zaczynam sam myslec nad zmiana klawki :E

a mam MS OFFICE KBRD a placilem za nia 150zl :|

I teraz mysle o wymianie na taka za 35 bo zarazilem sie nia po 2 dniach testowania :E i ma duzy enter :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie też tak się skłaniam do zakupu,ale wydać 140zł to mi się nie uśmiecha.A 40zł można dać.

Powiem tak - kumpel zaraził się taką klawą jak pomacał u mnie Logitecha Flata :D Kupił Tracera (z normalnym układem klawiszy) i miał ją ...2 dni ...

Sprzedał i kupił Logitecha :D Miał wcześniej Tracera notebookowego ale z układem ściśniętym - mało to wygodne ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wlasnie tez sie zastanawiam....., rozwazam za i przeciw i widze tylko jeden - czyli cena. +jakosc +trwalosc +jak wydam 140zl na klawiature to bede o nia bardziej dbal nawet po dlugim czasie niz o taka tansza...

hmmm hmmm hmmm chyba sie jednak szarpne :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bardzo polecam powyższą klawe, jest genialna :D , wczesniej miałem samsunga SDM4500P ale strasznie wkur.... mnie mały backspace :evil: , do entera jestem przyzwyczajony bo w robocie mam klawe della z takim samym enterem 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi