Overclocker Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 Zakupiłem właśnie głośniczki Creativa P580 i grają ślicznie :) ale niestety grają tylko 2 przednie i jak inaczej podłącze to jeszcze centralny działa. Jak jeszcze inaczej podłącze grają tylko 2 tylnie :? Może mi ktoś powiedzieć jak sie je podłacza do Abita zeby grały wszystkie??? Stery mam od nforca do sound storma wiec tu chyba nie tkwi problem. (zmienilem ustawienia na głośniki 5.1) Jak ma ktoś chwilke to prosze o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Overclocker Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 Juz mi sie udało podlaczyc :) LOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roonek Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 Juz mi sie udało podlaczyc :) LOL moze pochawlisz sie jak to zrobiles ? ja mam problem ->Plyta Abit NF7-S + P580 i nie moge zrobic tak zeby mi 6 glsonikow gralo pod winampem.. :( probowalem winampa 3.0 i 5.0 gdy testuje w panelu sound storma glosniki to dzialaja wszystkie... a podczas grania winampa-tylko 5 dziala.. bez srodkowego :( -> pomoze ktos ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dizzy1972 Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 Ja to zrobiłem tak. Kabelki od głośników podłączasz tak: zielony głośniki - zielony płyta żółty głosniki - czarny płyta czarny głośniki - żółty płyta Potem tylko ustawiasz w zasobniku - panelu nForce 6 głośników i w kreatorze konfiguracji kolumn ustawiasz że kolumy korzystają z jednego lub więcej wejść. I u mnie chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roonek Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 Ja to zrobiłem tak. Kabelki od głośników podłączasz tak: zielony głośniki - zielony płyta żółty głosniki - czarny płyta czarny głośniki - żółty płyta Potem tylko ustawiasz w zasobniku - panelu nForce 6 głośników i w kreatorze konfiguracji kolumn ustawiasz że kolumy korzystają z jednego lub więcej wejść. I u mnie chodzi. dokladnie tak mam - i dzialaja CI podczas grania mp3 w winampie wszystkie glosniki ??? :) -> bo mi jeden nie dziala.. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dizzy1972 Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 Działają wszystkie - sprawdzałem. Sprawdź jeszcze ustawienia w panelu sterowania windows. Ja mam ustawione na "Głośniki systemu surround 5.1". No i jeszcze można sprawdzić w winampie w preferences - plugins - output. I w poszczególnych pluginach czy masz device ustawione na nvidia nforce audio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidian Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=303...asc&&start=3720 Tutaj macie opisane jak ustawic w Winampie zeby graly wszystkie. Pozdrawiam Davidian Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roonek Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 dzieki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...