Dj. Gargamel Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 mechl!n naleza Ci sie pochwaly good job Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 Allegro sie nie stara, maja kase wiec ich userzy nie obchodza. Od czasu do czasu cos tam zablokuja, czasami osoby ktore wogole nie powinny byc zablokowane kicha. Co to wogole jest: "osoba bez pelnej aktywacji konta", nastepne nieporozumienie, najpierw powinni wysylac umowe do nowo zalozonego konta, i jak umowa bylaby podpisana przez "nowego" wtedy moglby dopiero zaczac sprzedawac/kupowac. Jak komus zalerzaloby na uczciwosci to nie powinnien sie burzyc o takie dodatkowe sprawdzanie. Wkoncu tam sa aukcje za konkretne pieniadze, i poziom zabezpieczen powinien byc wiekszy. To moim skromnym zdaniem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 no coz... ja przejechalem sie na 150zl na allegro i nauczka sie przydala. Teraz 1324435 razy przejze aukcje kolesia zeby wiedziec o co chodzi. Ponadto mam jednego negatywa :/ debil nie chcial kupic ode mnie mojego palomino, gdyz stwierdzil, ze w sklepie jest tylko 20 zl drozej. Wypalilem mu nega z miejsca, a ten mi taka kiche :/ oczywiscie allegro nie usunelo mojego negatywa pomimo tego, ze wyslalem im wszystkie maile od pana Sezo. Z reszta zobaczcie sobie :/ moj login to michalplewka. Szczerze mowiac to coraz wieksze gowniarstwo sie tam dzieje. W ogole nie rozumiem jak mozna nie kupic czegos skoro sie to zalicytowalo? Jak mozna kogos oszukac? To chyba juz kwestia wychowania :/. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 W radeonach "nie siedzę"- oświećcie mnie please, czy te radki nie są zbyt tanie: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=22974327 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=22873415 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 W radeonach "nie siedzę"- oświećcie mnie please, czy te radki nie są zbyt tanie: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=22974327 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=22873415 ? Kreci cos, zobacz komentarze jego i za coo :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 No tylko jakies <span style="color:red;">[ciach!]</span>ły typu płytki, okładki. Ja powtórze to, co już gdzieś indziej pisałem - jak większe kwoty tylko odbiór osobisty (mozna też zobaczyć, czy coś nie jest walnięte mechanicznie). Przelewem na konto kupiłem tylko wiatrak do obudowy za 20 zl. No i działa to tez w drugą stronę - nikt mi nie wmówi, ze sprzedałem uszkodzony sprzęt, bo przy mnie przecież koleś oglądał.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 tiaaaa neul (-1) 21780156 Negatywny czw 04 mar 2004 15:33:01 CET Sprzedający Chciałem kupić kartę graficznę Radeon 9200. Kosztowała 165 złotych a to nie byle co. Zaproponowałem odbiór osobisty a on sie nie zgodził. Wiecie dlaczego - ZE WZGLĘDÓW BEZPIECZEŃSTWA!!!!!! pRZECIEŻ TO ŚMIESZNE!!! [Odpowiedź z:czw 04 mar 2004 16:09:08 CET] Nie zgodziłem się, bo się boje. A skąd mam wiedzieć, czy mi nie poderżniesz gardła? W opisie nie pisało że jest możliwy odbiór osobisty. I jeszcze mnie obraża. Brak kultury i przez taką chyba 12-15 letnią osobe mam negatywa! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 Jak tak dalej pójdzie, ciężko będzie nowym użytkownikom zaistnieć na Allegro... Bo po takich wałkach ludzie stracą zaufanie do ludzi, którzy mają mało komentarzy itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 Jak tak dalej pójdzie, ciężko będzie nowym użytkownikom zaistnieć na Allegro... Bo po takich wałkach ludzie stracą zaufanie do ludzi, którzy mają mało komentarzy itp. Myślę że juz dawno stracili - sprzedaję tylko przez konto kumpla :( Na moim albo proponowali śmieszne ceny i przesyłkę "za pobraniem". Tak to już jest. Mam nadzieję że ktoś wymyśli jakiś sposób na weryfikację wiarygodności poszczególnych sprzedawców :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidzia Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 Z tego co wiem to Niemiec zalatwil sprawe :!: [update]"Niemiec prosi przekazac, ze jak zwykle ow wykazal sie inicjatywa" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 Gość sprzedał te radki. Za jakiś czas okaże się, czy nie przeszła nam koło nosa wyjątkowa okazja :wink: :D ... Niemiec-> jak zwykle stanął na wysokości zadania- mi też się kiedyś chciało zawiadamiać allegro... Jednak po którymś tam z kolei wałku odechciało mi się- teraz tylko Wam sygnalizuję takie "okazje" 8) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 No i pojawił się pierwszy NEG na koncie sprzedającego (za aukcje z radkami). Bardzo ciekawa jest jego odpowiedź na tego nega :D :D :D . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 No i pojawił się pierwszy NEG na koncie sprzedającego (za aukcje z radkami). Bardzo ciekawa jest jego odpowiedź na tego nega :D :D :D .juz sa 3 negi ;] zastanawia mnie tylko czemu czlowiek z 600 komentarzami skusil sie na tak ewidentnego walka. ma ktos linka do profilu tytulowego typa, bo link do aukcji juz nie dziala.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 Wpisz w wyszukiwarce allegro login mega_hurt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 Oczywiście po transakcjach konto zawieszone :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 Następna aukcja z radeonem- tego samego gościa. Expresowa- już zakończona: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=23061895 Cytat z opisu: "W związku z rezygnacją Pana ze Szczecina, który nie zapłacił za karte, wystawił negatywa, i prawdopodbnie chciał ją ukraść że tak powiem, dlatego też wystawiam karte ponownie". "Akceptuje tylko przelew z góry. Nie umawiam się nigdzie, ze względów bezpieczeństwa". Co on taki strachliwy? Jak się tak boi to niech z mamą przyjdzie :D . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 Następna aukcja z radeonem- tego samego gościa. Expresowa- już zakończona: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=23061895 Cytat z opisu: "W związku z rezygnacją Pana ze Szczecina, który nie zapłacił za karte, wystawił negatywa, i prawdopodbnie chciał ją ukraść że tak powiem, dlatego też wystawiam karte ponownie". "Akceptuje tylko przelew z góry. Nie umawiam się nigdzie, ze względów bezpieczeństwa". Co on taki strachliwy? Jak się tak boi to niech z mamą przyjdzie :D . Albo niech umówi się w super tajnym miejscu i zostawi supertajną paczkę w skrytce i powie gdzie jest klucz po otrzymaniu pieniędzy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freeride Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 niezły wał ja nigdy nie kupił bym czegoś w cenie ponad 1tyś zł na allegro , wiadomo że to moze być wałek (jescze jak cena jest dużo nizsza niż w sklepie) a puzniej odzyskanie tej kasy graniczy z cudem trzeba mieć też troche olejku w głowce i pomyślec zanim kupić się cos takiego ja bym wolał te 200zł dopłacic i kupic w sklepie w swoim miescie i miec gwarancje na miejscu troche lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 Znowu ten Radek > http://allegro.pl/show_item.php?item=23121716 ... Patrzyłem po aukcjach i ma kilka przemiotów sprzedanych za 200 zł i kompa za ponad 400, więc moze to nie wałek ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 Dziwna sprawa... Za ostatnią aukcję nie wystawił nega- nie dostanie zwrotu prowizji... Ma gość pech- trzeci raz tą samą kartę wystawia. Ciągle nie ma komentarzy od gości którzy kupili od niego dwa radki. Dostanie je- wtedy będzie wiadomo- wał czy nie wał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 A jak sie okaże, że to była prawda... 9800 Pro przeszedł koło nosa.. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 Ano, kto nie ryzykuje (i dwie odpowiedzi do wyboru): - ten nie ma Radka 9800 PRO za 900zł, - ten nie ma Radka 9800 PRO i 900zł :D :D :D . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=PCK=Warrior Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 Pod mur ze sqrwielem i rozstrzelac!!! ZGADZAM SIE W 100% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koalabis Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 A jednak wałek... slawekpiek (0) 23023297 Negatywny pią 26 mar 2004 20:37:49 CET Sprzedający teraz dopiero po wpłaceniu za tego radeona 9800pro i braku odpowiedzi na maile zadzwoniłem na913 i dostałem nr.TO JEST OSZUST a ja straciłem 900zł.które wpłaciłem mu.zgłaszam to na policję w poniedziałek jeżeli nie dostanę pieniędzy lub... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 A jakie fajne przedmioty sprzedawał wcześniej...Ale najlepsza jest gramatyka i słownictwo :" Poniesiesz za to KONFEKCJE. :D Ponieważ mam z Tobą umowe i nie zapłaciłeś tj. za rachunek telefoniczny..OSZUSTEM jesteś Ty!" Extra allegrowicz :!: POLECAM :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...