szybki__ Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 witam zassalem sobie armitage3 i mam problem - jest w jakima dziwnym formacie, zaden player nie chce tego otworzyc..(plajery dvd tez). udalo mi sie tylko jakas wersja mplayera pod windows, ale tam sie chyba nie da wlaczyc napisow..chodzi chyba o jakis kodek (faad)..moze wiecie ktory progs to odtworzy (z mozliwoscia dodania napisow) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dolores haze Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 jezeli kodeki sa juz sciagniete i zainstalowane, to wydaje mi sie kazdy inyy player powinien to odtworzyc. ale jezeli nie, to polecem ALLPlayera http://www.allplayer.prv.pl/ , on w przypadku kiedy nie znajdzie kodeka, informuje jakiego brak i podaje linka skad go sciaganc z netu. Sciagasz i ogladasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybki__ Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 zrobilem tak - allplayer zaczal sciagac kodeki wmp ktoras-wersja, zinstalowalem to i dalej nie dziala.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dolores haze Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 hmm... a jestes pewien ze plik z filmem nie jest uszkodzony ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybki__ Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 jestem, bo jak juz mowilem pod mplayerem sie otworzyl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 Wejdz na divx.pl dzial download , moze tam cos bedzie mi sie szukac nie chce . A najlepiej to poszukaj dekodera mp4 ktory by sie wgral do systemu . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neji Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 A wystarczy odpalić mplayera bez parametrów, że pokazał listę najczęściej używanych... Odpal mplayer plik.mp4 -sub nazwa_pliku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...