Arkady Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Wiem, że już Wofek się o to pytał - czy ktoś zna jakiś darmowy odtwarzacz do DVD ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 FreeDVD 2.0 dostępny na http://www.mp4.com.pl/divx_players.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dru8d Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Micro DVD... tylko skąd ja go ściagnąłem to już nie pamiętam, bo to było dawno... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Dziękuję :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 :arrow: a musi byc darmowy? :wink: kliknij w ikonke mojej strony www i w dziale appz znajdziesz chyba program do dvd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 PowerDVD rox. Nie jest darmowy ale dla chcacego nic trudnego. Ja nie pamietam zebym cos dal za niego :) Direct connect rox to :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 mplayer (pod linuxa) jest 100% darmowy a ma ogromne mozliwosci. pod winde uzywalem windvd ktory dostalem za darmo (razem z karta gainward). mozesz tez sciagnac demo [censored !] :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 :arrow: a musi byc darmowy? :wink: kliknij w ikonke mojej strony www i w dziale appz znajdziesz chyba program do dvd :arrow: sprawdzilem i mam na stronce PowerDVD (full :wink: ), wiec zapraszam do ssania. P.S. znajdziesz tam jeszcze kilka programow, ktore moga Cie zainteresowac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 :arrow: a musi byc darmowy? :wink: kliknij w ikonke mojej strony www i w dziale appz znajdziesz chyba program do dvd :arrow: sprawdzilem i mam na stronce PowerDVD (full :wink: ), wiec zapraszam do ssania. P.S. znajdziesz tam jeszcze kilka programow, ktore moga Cie zainteresowac... Ciekawa stronka, dodalem do ulubionych :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Odpowiednie darmowe, filtry dla zwyklego Media Playera umozliwiaja ogladanie DVD. Link: http://www.doom9.org/Soft21/Filters/freedvd.zip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Ciekawa stronka, dodalem do ulubionych :) :arrow: ciekawa to moze ona jest, ale juz od dawna nie robilem z kumplami aktualizacji (ostatnia w maju 2002) no i wyglad mi sie nie podoba, ale bede sie musial za to zabrac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...