steelrat Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 :idea: mam nadzieje ze w dobre miejsce wstawiam ten temat. a wiec.... mam takie oto pytanie: Czy mozna gdzies znalezc materialy, opisujace przeznaczenie poszczegolnych ukladow na plytach ABITa :?: chodzi mi o starsze modele slot1/socket 370. mam kilka zdechnietych plyt, w ktorych np wiatraki chodza, elementy sie grzeja, ale calosc ne startuje. pomyslalem soebie ze moze z tych plyt udaloby sie poskladac cos do kupy. jedna ma zjarany jakis malutki ukladzik, druga nie ma obslugi klawiatury... moze udaloby sie je uratowac przed rozbiorka na kawaleczki? bede wdzieczny, jesli ktos umialby mi pomoc w znalezieniu infoirmacji na ten temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 wiesz co mozna z ta plytka ze zwalona obsluga klawiatury zrobic :?: kupic do niej klawiature tyle ze pod USB 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steelrat Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 nie mam klawy pod USB i wiem ze byla probowana i cos widocznie nie poszo z nia. ja plyte kupilem za 30 zeta.. koles za 70 wczesniej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...