_Grzesio_ Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 Witam Wszystkich !! Poszukuje listy procesorów jakie zostały wyprodukowane przez firmy AMD i INTEL inne firmy mile widziane :). Kiedys na necie widziałem taki ładny spis ale za cholere nie moge tego odszukać. Jeżeli ktoś przez przypadek by był w posiadaniu takiego spisu był bym bardzo wdzięczny. Pozdrowionka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 mam ta strone zapisaną na hdd... jeśli jesteś zainteresowany podaj mejla lub wal na gg 2126797 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 Ja też poproszę jeśli nie sprawi Ci to większego kłopotu... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 Oto ta stronka... http://627246.zapto.org/tweak/Historia%20cppu%2Erar BTW: Zachęcam do liczenia seti :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...