bielski Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 (edytowane) moj nick na shattered halls to Kosimazaki xD troll szaman jednak :P 6 lvl narazie, ale idzie do przodu jak przecinak :D no szkoda KHOT, jakby Ci sie znudził RP, to i tak zapraszamy do nas :] a ja licze ze rozkrecimy sie na tym serku i poszpilamy cos ;) wracajac do RP serwow ... niezła wikse ludzie tam niektorzy maja, ostatnio na battlenet pl czytałem, ze jeden gosc grał orkiem z amnezja, uderzonego kamieniem w głowe, krotko mowiac czubkiem :D. pozdro update: kurde, gram w rozdzielczosci 1440 x 900, a czcionki w grze mam niezbyt ostre :/ tak samo ikonki przy mini mapie (buffy itp). mam lcd lg 192ws wie ktos moze o co chodzi ? Edytowane 12 Grudnia 2007 przez bielski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 wracajac do RP serwow ... niezła wikse ludzie tam niektorzy maja, ostatnio na battlenet pl czytałem, ze jeden gosc grał orkiem z amnezja, uderzonego kamieniem w głowe, krotko mowiac czubkiem :D. pozdro update: kurde, gram w rozdzielczosci 1440 x 900, a czcionki w grze mam niezbyt ostre :/ tak samo ikonki przy mini mapie (buffy itp). mam lcd lg 192ws wie ktos moze o co chodzi ? ...widzisz, właśnie o to chodzi, klimat, wyczucie roli, granie postacią, a nie tłuczenie wszystkiego wokół - na serwerze RP takie rzeczy to norma, oczywiście musisz dobrze i sumiennie grać, jeżeli grasz taką trudną postacią, na przykład w OG prawie zawsze się trafi jakiś gatunkista... (dla znających pratcheta :wink: ) ...na grafice nie masz odpalonego jakiegoś ultra wygładzania? Sam wow raczej nie powoduje rozmywania (u mnie, cokolwiek bym w opcjach nie zmieniał), chyba że opcja "scale UI" gdzieś w opcjach interfejsu - popatrz, jednak ja bym stawiał na jakiś efekt na grafice włączony... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 faktycznie, blad lezał po stronie zbyt małgo ui :P tylko wczesniej nei mogłem go znalesc, jakos nie zauwazylem video :mur: ja głownei nastawiam sie na PvP, dlatego pvp serw, "koko dzambo" i do przodu :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 Ponieważ jesteście "wredni" i ożywiliście temat to i ja zmuszony byłem do zakupu karty na 2 miesiące.... Mam maga (alliance) na 32 lvl (Nagrand) i nie wiem za bardzo co robić. Czy biegać nim dalej czy zacząć od nowa na jakimś wspólnym serku. Co radzicie? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnny00 Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 mozesz do nas wbic.. jak na razie kazdy sam biega.. pewnie w crossroads sie dopiero zobaczymy przy okolo 15 lvlu.. jaj juz mam 10 wiec niedlugo :P heh priesta undeada sobie zrobilem aby wspomagac team Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 ...serwer PVP, więc ja odpadam, dla mnie istnieje teraz tylko RP...W sumie mógłbym spróbować na RP, oczywiście na PvP RP, bo zwykły RP to chyba jakiś żart (wszak horda i alliance są ciągle w stanie wojny). ...widzisz, właśnie o to chodzi, klimat, wyczucie roli, granie postacią, a nie tłuczenie wszystkiego wokół - na serwerze RP takie rzeczy to norma, oczywiście musisz dobrze i sumiennie grać, jeżeli grasz taką trudną postacią, na przykład w OG prawie zawsze się trafi jakiś gatunkista... (dla znających pratcheta :wink: )Problem w tym, że trzeba się trochę przygotować do takiego odgrywania roli, a i angielski musi być na przyzwoitym poziomie... mozesz do nas wbic.. jak na razie kazdy sam biega.. pewnie w crossroads sie dopiero zobaczymy przy okolo 15 lvlu.. jaj juz mam 10 wiec niedlugo :P heh priesta undeada sobie zrobilem aby wspomagac team Priest się oczywiście przyda. Holy/Shadow? Ja jeszcze nie gram. Tak jak mowiłem, najprędzej w przyszłym tygodniu, a i tak raczej pod koniec... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 W sumie mógłbym spróbować na RP, oczywiście na PvP RP, bo zwykły RP to chyba jakiś żart (wszak horda i alliance są ciągle w stanie wojny)....echhh, nie dogadamy się... <_< (z tą wojną to tak nie do końca zupełnie, poza tym jak już pisałem, dla mnie PVP to śmiech - trzaskanie wszystkiego co się rusza) Problem w tym, że trzeba się trochę przygotować do takiego odgrywania roli, a i angielski musi być na przyzwoitym poziomie......no i właśnie dlatego jest ładny odsiew dzieciarni, co mi jak najbardziej pasuje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 ...echhh, nie dogadamy się... <_< (z tą wojną to tak nie do końca zupełnie, poza tym jak już pisałem, dla mnie PVP to śmiech - trzaskanie wszystkiego co się rusza)Wiesz, nie chodzi o to, aby trzaskać wszystko dookoła, ale możliwość zaatakowania postaci z frakcji przeciwnej musi być. Owszem, nie każdy ork z człowiekiem musi się okładać, czy gnom z taurenem... Rozumiesz o co mi chodzi? ...no i właśnie dlatego jest ładny odsiew dzieciarni, co mi jak najbardziej pasuje...Ten serwer na którym grasz... Dużo jest tam graczy? Bo widzisz, mam dosyć serwera, na którym jest max 4k osób, z czego około 3k to jedna strona konfliktu. Jaki jest sens grać, skoro nawet zwykłego PuGa nie można znaleźć na daną instancję? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 Wiesz, nie chodzi o to, aby trzaskać wszystko dookoła, ale możliwość zaatakowania postaci z frakcji przeciwnej musi być. Owszem, nie każdy ork z człowiekiem musi się okładać, czy gnom z taurenem... Rozumiesz o co mi chodzi?...no więc w czym problem, serwer RP od PVP-PR różni się tym, że na PVP-RP masz na stałe włączone PVP bez możliwości wyłączenia, a na zwykłym RP pvp jest togglable i część ludzi i tak biega we włączonym pvp... Ten serwer na którym grasz... Dużo jest tam graczy? Bo widzisz, mam dosyć serwera, na którym jest max 4k osób, z czego około 3k to jedna strona konfliktu. Jaki jest sens grać, skoro nawet zwykłego PuGa nie można znaleźć na daną instancję?...no niestety, Sha'tar jest jednym z najmłodszych serwerów, co właściwie tłumaczy wszystko - nie ma jakiegoś ultra wysypu ludzi, chociaż OG, czy SW są wieczorami tłoczne. Generalnie po przygodzie z BDragonflight, gdzie jest sporo luda zauważyłem, że nie ma większego problemu ze znalezieniem ludzi na wysokie instancje >40lvl, na niskich nieważne od tego, czy serwer jest mocno, czy słabo zaludniony, trzeba "trafić" - są okresy, kiedy nie da się odpędzić od ludzi idących na WC, a są takie, kiedy przez parę dni z rzędu nie idezie się załapać na niską instancję... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 (edytowane) W sumie mógłbym spróbować na RP, oczywiście na PvP RP, bo zwykły RP to chyba jakiś żart (wszak horda i alliance są ciągle w stanie wojny). Ja jestem za :) . Grałem na wielu realmach i najbardziej spodobał mi się właśnie RP-PVP. A, i radze nie sugerować się stronką warcraftrealms.com ponieważ zazwyczaj pokazuje straszne głupoty :x . Edytowane 13 Grudnia 2007 przez eragonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 Ja jestem za :) . Grałem na wielu realmach i najbardziej spodobał mi się właśnie RP-PVP. A, i radze nie sugerować się stronką warcraftrealms.com ponieważ zazwyczaj pokazuje straszne głupoty :x . Ok. Przy tym założeniu byłyby 3 osoby... Szozi, bielski, johnny00, co Wy na to? Dołączamy do KHOTa i eragonka na Sha'tar po stronie hordy? W ten sposób byłoby nas już 6 osób, a i może Szozi by się dołączył również? Na serwerze sporo ludzi, siły wyrównane, hordy trochę mniej i jest to zwykły RP. Co Wy na to? Bo mi pasuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 (edytowane) hmm ... kurcze no nei wiem, jak juz RP probowac to wolałbym ten pvp rp. Choc z moim klimatem do konca nie bedzie miód malina, nie mam zamiaru bawic sie w gornika czy alchemika i biegac pol dnia zeby zebrac troche rudy i nei zepsuc zabawy innym. Nastawiam sie glownie na pvp, postac robie po to by lac innych (raidy tez stykna), w miare mozliwosci szybkie bicie lvla, koko dzambo i do przodu na areny. Z angielskim u mnie nie najlepiej, wiec i z tym bede miec problem, a na bank znajda sie kretyni co zaczna mi wrzucac, to i tamto, ze klimatu sie nei trzymam itp. Nie mam tez zamiaru levelowac poraz setny jakiejs postaci na co raz to innym serwie, dlatego stawiam sprawe jasno. Co mi styknie,a co nie: - serwer PvP - klimat mnie nie kreci, wiec niezbyt bede sie go trzymał - duzo ludzi na serwie, zeby było z kim grac no to chyba najwazniejsze, i prosze sie jaknajszybciej okreslic, krotka piłka. Gracie czy nie, bo jak nie to wroce sobie na auchindoun. wracajac jeszcze tylko do sprawy pvp czy rp. KHOT, co chcesz robic na RP ? bo jak bawic sie w zielarza to chyba sie nie rozumiemy. pozdro Edytowane 13 Grudnia 2007 przez bielski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 (edytowane) Edit po poście bielskiego: oki, to idźcie spokojnie na pvp, ja pasuję, nie ma sensu się naginać na serwer RP, jeżeli tylko jedna osoba się na to uparła... co chcesz robic na RP ? bo jak bawic sie w zielarza to chyba sie nie rozumiemy....no niestety nie rozumiemy się - dla mnie jedyną rzeczą, która się w wowie liczy jest "role playing" a nie fantasy-cs... Edytowane 13 Grudnia 2007 przez KHOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 do mnie jakos RP nie przemawia, co tam jest takiego fajnego, ze ludzi przyciaga. Moze ktos mnie oswieci i opowie co nie co na temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 do mnie jakos RP nie przemawia, co tam jest takiego fajnego, ze ludzi przyciaga. Moze ktos mnie oswieci i opowie co nie co na temat....mała namiastka prawdziwego, papierowego role playa, jeżeli nie miałeś okazji zasmakować, nie zrozumiesz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 wszyscy chcieli grac, i nagle sie odechciało ? xD co jest z wami :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 My tam gramy tylko na Nagrandzie - PVE Jakoś nie mogę się przekonać do innych "trybów". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 My tam gramy tylko na Nagrandzie - PVE Jakoś nie mogę się przekonać do innych "trybów". Care bear ? ;] Pve... to juz wole grac w sp. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 (edytowane) Ja zapraszam na Vek'nilash(PVP), duzo polakow, serwer imho dobry. Zapraszam tez go gildii NOD Forsakens (Horda) - gildia otwarta dla wszystkich polakow. Ja gram Orc Warriorem, jak narazie 150 honoru(^^) i 18 lvl Pozdrawiam Edytowane 25 Grudnia 2007 przez evocati Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 My tam gramy tylko na Nagrandzie - PVE Jakoś nie mogę się przekonać do innych "trybów". ...i bardzo dobrze, jeżeli Ci to odpowiada. Cheers m8. Zupełnie nie trawię ludzi, którzy grając PVP uznają, że nic poza tym trybem nie ma prawa istnieć, ktoś, kto nie gra pvp to margines i emanują niezwykłą agresją do nie-pvp-owców. Czas poluźnić gumę w gaciach?? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 nie no, przeciez nikty nie bedzie nikogo zmuszał czy tez zabraniał mu grac tam gdzie mu sie podoba :]. Ja jak mowilem Auchindoun 15 lvl NE rogue ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregK Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 (edytowane) Sam gram na serwerze PvE, przyznam jednak, że czasem brakuje mi world pvp. Jednak nie mam ochoty "koksić" postaci od nowa a na Arathorze mam sporo znajomych zarówno z gry jak i z "rl" :) Moja główna postać to łotrzyk Elvyn a czasami relaksuje sie na Wariatce. Edytowane 25 Grudnia 2007 przez GregK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuy_zgred Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 (edytowane) Ja tez gram! Alstadi - main Motylek - priest(gdyby serwer nie lezal pewnie dzis by byl 70 :) ) Jezeli na jakims serwerze startuje ekipa ppc to chetnie dolacze, najchetniej jako warlock/mag, ewentualnie shaman. Edytowane 25 Grudnia 2007 przez koloboss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 ...i bardzo dobrze, jeżeli Ci to odpowiada. Cheers m8. Zupełnie nie trawię ludzi, którzy grając PVP uznają, że nic poza tym trybem nie ma prawa istnieć, ktoś, kto nie gra pvp to margines i emanują niezwykłą agresją do nie-pvp-owców. Czas poluźnić gumę w gaciach?? :mur: W moim przypadku jest po prostu brak zrozumienia i logicznego wyjasnienia na ten temat, imo to wlasnie chodzi o carebear, zabili mi postac, foch, nie gram juz... :< Po to sa 2 strony konfliktu, zeby sie zwalczac, to cos jak wisla i legia. ;] Ale ok skoro ktos preferuje taki tryb to jego sprawa, tylko moim zdaniem duzo traci i byc moze nie jest tego do konca swiadomy. Dla mnie i chyba wiekszosci graczy mmorpg'ow kwintesencja jest wlasnie pvp, znam wielu graczy, ktorzy zaczynali na pve i dopiero po jakims czasie zaczeli dostrzegac, ze jednak czegos im brakuje, tym czyms bylo open pvp a chara z pve na pvp sie nie da przeniesc, przynajmniej tak bylo za czasow kiedy gralem (grubo ponad rok temu). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnny00 Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 no ja sobie gralem gralem.. az pomyslalem.. cholera nudzi mnie to i strata czasu w ogole :P kiedys mnie to wciagnelo na cale dnie.. tygodnie a teraz to juz nie to samo a po za tym.. rzeczywiscie jakos ciezko sie zgrac jak kazdy nainnym serwie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregK Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 Ciągle mam nadzieję, że w końcu blizz pozwoli na transfery PvE->PvP - na 99% będzie to oznaczało migrację wraz ze znajomymi (a możliwość zmiany frakcji byłaby już w ogóle idealna :-P ). Póki co jeśli gram to głównie wieczorem, wtedy albo raid albo arenki/bg/hc :) No i PvE przy raidowaniu i małej ilości czasu ma pewną zaletę - w niecałą godzinke bez problemów zrobisz wystarczająca ilość daily q żeby starczyło na flaski/elixiry nie będąc przy tym niepokojonym przez przeciwną frakcję (oczywiście jest to również minus, nie ma tej adrenalinki :) ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 carebear, zabili mi postac, foch, nie gram juz... :<...bez przesady, to też jest margines, taki sam jak ludzie, którzy zakładają postaci na serwerze RP tylko po to, by biegać PVP. Zginąłeś->respawn, jeżeli ktoś nie jest w stanie nabrać dystansu do gry, to niestety potrzebuje widocznie specjalistycznej pomocy. :wink: Po to sa 2 strony konfliktu, zeby sie zwalczac, to cos jak wisla i legia. ;]...to nie takie proste, spłaszczasz historię do poziomu Warcraft: Human and Orcs - dobrzy-źli tłuką się nawzajem... Dla mnie kwintesencja jest wlasnie pvp...widzisz, dla mnie krytyczne w mmorpg są literki RP. Jeżeli nie rozumiesz sensu ich rozwinięcia, niestety nie jestem Ci w stanie tego wytłumaczyć i imho trzeba mieć naprawdę mocny "potencjał RP" żeby w pełni grać i cieszyć się RP jeżeli się nie zasmakowało kiedyś dobrego roleplaya gadanego ze świetnym mistrzem (ale to wyższa szkoła jazdy). Jeżeli chcę sie potłuc, odpalam ET, jak chcę coś więcej, odpalam WOWa. chyba wiekszosci graczy...na szczęście nie... :lol2: strata czasu w ogole...rozrywka jak każda inna, ani lepsza, ani gorsza - kwestia ustawienia sobie priorytetów przyjemności w życiu... mam nadzieję, że w końcu blizz pozwoli na transfery PvE->PvP...no chance, a szkoda, bo z RPów pouciekaliby Ci, którzy tam nie pasują... <_< będzie to oznaczało migrację wraz ze znajomymi (a możliwość zmiany frakcji byłaby już w ogóle idealna)...najtrudniej wpisać DELETE. Potem wszystko staje się oczywiste. Nabierasz nowej chęci do tworzenia, budowania, bez możliwości powrotu do tego, co było i bez żalu o rzeczy, które przeminęły - czujesz się odświeżony... :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 wszyscy chcieli grac, i nagle sie odechciało ? xD co jest z wami :P Za mało osób się w to zaangażowało i nie wszystko zostało ustalone przed rozpoczęciem zabawy... Ale jeszcze nie wszystko stracone. Jezeli na jakims serwerze startuje ekipa ppc to chetnie dolacze, najchetniej jako warlock/mag, ewentualnie shaman.Ekipa ppc... Raptem kilka osób, a do końca jeszcze niewiadomo czy wystartuje. :? Ja zapraszam na Vek'nilash(PVP), duzo polakow, serwer imho dobry. Zapraszam tez go gildii NOD Forsakens (Horda) - gildia otwarta dla wszystkich polakow.No więc właśnie (ulubiony tekst Pospieszalskiego ;)). Tak się składa, że odwiedziłem zarówno Vek'nilash jak i Shattered Halls i tak prawdę mówiąc serwery wydają się być zrównoważone. Jest też gildia NOD Forsakens, która nie jest jakąś wyłącznie wysokolevelową. Jest tam masa graczy na różnych poziomach i wnioskuję, że są tam sami Polacy. Co prawda czy Polak czy ktoś inny nie ma większego znaczenia, bo z każdym rozsądnym można miło spędzić czas, to jednak dla niektórych osób byłoby to istotne. Propozycja z mojej strony jest taka - wybieramy serwer PVP Vek'nilash, zaczynamy grać od nowego roku, no chyba że ktoś wcześniej zacznie, wtedy reszta będzie musiała troszkę się sprężyć. ;) Strona konfliktu? Oczywiście Horda. Zamierzam grać rougem undeadem, a profesje i nick jeszcze do ustalenia. Kto ma ochotę na wspólną grę? Wpisujcie się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 panowie jak to jest z tymi serwerami ? Mozna grac legalnie bez placenia abonamentu na ktoryms z tych ktore wymieniliscie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 panowie jak to jest z tymi serwerami ? Mozna grac legalnie bez placenia abonamentu na ktoryms z tych ktore wymieniliscie ?Nie. Za darmo to można grać na pirackich, a to żadna przyjemność. Poza tym o pirackich serwerach nie rozmawiamy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...