Skocz do zawartości
The_Structor

World of Warcraft

Rekomendowane odpowiedzi

ooj wczoraj się napociłem żeby to ściągnąć ... najpierw problem z vistą - trzeba było prawy uruchom jako administrator.. ale zanim do tego doszedłem najpierw zrobiłem repair game i wszystkie ustawienia zresetowały mi się :/ .

Później niestety szło P2P - czyli upload na maxa - jak wiadomo NEO to bardzo boli więc transfer 10-20 kb/s . Kaszana.

Zobaczymy co tam się pozmieniało lepiej testować przed premierą niż tracić graczy po premierze i nie grywalności.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak w skrócie... :wink:

A poważnie, to bardzo fajnie się prezentuje Stormwind Harbour, całkiem spory jest. Poza tym wszystko opisane jest w patch notes, nie ma sensu dublować tego: nowe talenty (każda postać dostała reset talentów), inskrypcje (fajnie to działa), bardzo fajny, skuteczny kalendarz, achievements (wieści o nich automatycznie rozchodzą się na kanale gildii), pety i mounty jako zaklęcia (po użyciu przedmiot znika), salony fryzjerskie, i wiele innych...

A tymczasem tradycyjnie po dużym patchu mój serwer leżał dzisiaj, teraz jest niby sprawny, ale wejść się nie da, a mam wszystkie dailies zrobione, tylko nie zdążyłem ich zwrócić... :rolleyes:

Edytowane przez KHOT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj kolejny mini-patch i kolejne przypomnienie dlaczego lubię być masochistą i płacić Blizzardowi za obsługę: B-)

post-9496-1225872513_thumb.jpg

(pierwsza pozycja z "bug fixes", dla mało spostrzegawczych)

Edyta: poprawiona literówka... :'P

Edytowane przez KHOT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz, mi to żadnej różnicy nie robi, ale każdy inny producent stwierdziłby, że te karty to prehistoria i "sam jesteś sobie winien używając starego złomu", a Blizz pokazuje, że każdy gracz się dla nich liczy, nie ważne jaki posiada sprzęt...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście że chodzi o przyciągnięcie tych kilkuset więcej graczy, którzy na starym sprzęcie nie mogliby marzyć o graniu, nigdy nie twierdziłem, że Blizz utrzymuje WoW-a charytatywnie, a abonament, to tylko koszt prądu zużywanego przez serwery, po prostu miłe jest dbanie o detale, jak chociażby tych paru graczy na GF3/4Ti (bo pewnie i bez tych poprawek by się męczyli). Chodzi o podejście do klienta - jeżeli uważasz, że lepsze jest podejście typu: "to TWOJA wina, że masz za słaby słaby sprzęt dla naszej gry, kup lepszy bo to TWÓJ problem i mamy Cię w doopie", to sorry, nie zrozumiemy się. BTW, sporo ludzi narzekało na problemy po patchu 3.0 i proszę, po zakończeniu aktywnej subskrypcji kolejne dni gratis doliczone (nie pierwszy raz zresztą).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ath ma 50% racji i KHOT ma 50% racji także sporu nie wiedze a, Bilzz wie co robi;) i robi to dobrze.

btw.ja po tym patchu mam jakies dziwne przycinki,spadki fps ze stałych 60,do 40-30 na tej samej lokacji? :blink: nie muszę dodawac że jest to bardzo irytujące.

Moze dodali jakieś tutti frutti do garfiki?

ktos chętny do pomocy w lvl?:D joke:P

Edytowane przez Gemmy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bo prawda leży po środku. :)

---

Nic nie dodali nowego, czego by nie było po 3.x.x. :)

Gemmy jaki realm, bo ja siedzę na BL'u i koxuje maga (ally), na razie 52lvl, to jak co to mogę wspólnie poquestować. :)

Edytowane przez ath

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Buziak Arathor, wchodzi wotlk wiec ludzie beda raczej na niskim poziomioe jesli chodzi o gear, a jest sporo gildi i takich rajdopwych i takich casual - a jets i kilka takich co maja mix :) - mimo ze jest to server pve to byl calkiem niezly progres

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tez sie dopisze :P, siedze na Shattered Halls po stronie ally od jakiegos roku :-)

A co do problemu Gemmiego ze spadajacym FPS to zasugerowalbym reinstale systemu, ja wiem ze "zawsze dziala" ale podmiana 4 mobo to moze byc za duzo na jeden sys :P

BTW: czy ktos moze ma jakis cynk, czy/gdzie w Poznaniu bedzie mozna dostac o polnocy WOTLK ?

Edytowane przez ent

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taa dzisiaj od samego rana wystartowalem do empiku po WotLK i co ?? Lezy w szafie i kobieta powiedziala, ze da mi go na rocznice i mam 2 tygodnie czekania zanim pogram :/ Wrrr... No nic ale przyznac trzeba ze bylo monotematycznie od rana w emipku w plazie wotlk, wotlk i tak caly czaas od samego otwarcia kolejka byla ;/ czy Ci ludzie nie maja co robic ;P Ja poszedlem kupic bo nie mialem co robic od rana ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taa dzisiaj od samego rana wystartowalem do empiku po WotLK i co ?? Lezy w szafie i kobieta powiedziala, ze da mi go na rocznice i mam 2 tygodnie czekania zanim pogram :/ Wrrr... No nic ale przyznac trzeba ze bylo monotematycznie od rana w emipku w plazie wotlk, wotlk i tak caly czaas od samego otwarcia kolejka byla ;/ czy Ci ludzie nie maja co robic ;P Ja poszedlem kupic bo nie mialem co robic od rana ;)

Na rocznice czego ? Założenia account ? Bo chyba nie związku, jeśli tak to... fajny prezent. ;D

Po co się tłuc po empikach, kluczyki na allegro do dostania od reki a instalka leci od blizza. :)

Dołączona grafika

---

Jak ktoś chce linka do instalki to -> http://rapidshare.com/files/163380231/InstallWoW.exe.html

Taka fajna, nowa instala, można pobrać zintegrowanego klienta, albo każdą z części osobno (wow + tbc + wotlk), np. jak w moim przypadku tylko ostatni exp. :)

Edytowane przez ath

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

fajno macie ,no moze poza Buziak-iem:P.Próbuje wyciągnąc jakies info od enta,który o 9 rano pisał ze juz ma WOTLK,i od tamtej pory słuch po nim zaginął.....,nie wiecie co się mogło stać?:D

Ja póki co skromnie 24lvl,nawet nie mogę zrobic upg. do BC,z powodu braku klucza,pewnie ktos sobie pożyczył w CDpojekcie :lol2:

I weż tu zrezygnuj z pomocy cioci z ameryki :lol2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak na wszelki wypadek zacznij ściągać. U mnie kluczyk już zakupiony, teraz ściągam update i jedziemy. DK na razie na pewno nie będę tworzył, poczekam aż przejdzie szał nowości i co druga postać online nie będzie knightem - dalej będę ciągnął swoje pokemony...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja juz no life sesje mam za soba, 2 bary do 71, nexus zaliczone, a z uk zrezygnowałem dla własnego dobra xD

mnowstwo dk, sam nawet probowałem. i na poczatku stiwerdziłem ze kaszana, nie mogłem sie połapac co jest co. moze pozniej bedzie lepiej.

w Borean Thundra jest dosłownie od zaj***nia ludu. ally horda , i co najlepsze ze nie ma klepania sie nawzajem xD kazdy sobie rzepke skrobie i robi questy.

co jeszcze smieszne, najczesciej na chatcie widac LF1M tank Nexus albo UK. a jako ze jestem warem to rozwazam respec na prota i bede miec 100% miejsce gdzie kolwiek bede chciał isc ^^

tylko nei iwem jak z levelowaniem w prot idzie :P

narazie tyle :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wezcie mnie nie dobijacie :P Juz mnie telepie ;] Kurde mam taka ochote pograc w to wotlk ze glowa mala ;] a musze jeszcze czekac ;/ Podzielcie sie jakimis wrazeniami a nie tylko gracie zgredy :P

Kolejki nawet po 2k, wszędzie dk, walka o moby, itemy, masakra. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi