ath Opublikowano 18 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2010 1) Najtaniej to rozpoczniesz grając w triala 10 dniowego za darmo (dostępny na europejskiej stronie wow'a). Później kupujesz klucz do podstawki, dostajesz dodatkowy miesiąc gratis, czyli razem już 40 dni gry na start. :] Później dodatki - burning crusade (nie musisz kupować od razu, do krain z dodatku można wejść dopiero od 58lvl, jeśli chcesz grać od samego początku dodatkowymi rasami to musisz mieć wykupioną), wrath of the lich king - to się przydaje też od 68lvl. 2,3) Nowa wersja nie jest potrzebna, ale odradzam kupowanie używanych kont, bardzo łatwo sprawić, żeby wróciły do dawnego właściciela. 4) Podstawkę i dodatki ściągasz ze strony za darmo 5) Najlepiej opłacalne są prepaidy z allegro 6) O ile masz wykupione dodatki to tak. Teoretycznie nawet 1 lvl postacią możesz dostać się do northrend - krainy przeznaczonej dla postaci 68-80lvl. :] Ale to nie ma większego sensu i trzeba levelować w odpowiednich lokacjach do tego przeznaczonych na dany level. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micro Opublikowano 18 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2010 mozecie powiedziec na jakim serwie teraz najlepiej rozpoczac gre ?? i jaka klase postaci polecacie :D ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 19 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2010 Tam, gdzie grają znajomi, na nowym, wtedy masz gwarancję dużego zagęszczenia w startowych zonach, ale brak pewności co do przyszłości serwera, albo na już znanym i wypróbowanym - ja siedzę na burning legion i raczej się stąd nie ruszam. Po dodatku na pewno dużo osób znowu zacznie robić alty i będzie tłoczno. :] A co do klasy to trudno powiedzieć, to co lubisz. :] Każdą klasą się fajnie gra, jaki masz styl gry - to powinno decydować o wyborze. Masz już konto, czy od nowa będziesz zaczynał ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micro Opublikowano 19 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2010 mialem kiedys konto ale mi je ukradli... - teraz zalozylem sobie triala i mysle nad powrotem - jade sobie undead rogue na BL. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
picus Opublikowano 21 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2010 4.45gb path :) chyba najwiekszy w historii, nie jedne gry tyle zajmuja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 22 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2010 Na razie był stage 2, nie wiadomo, czy ostatni. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 25 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2010 No i jest stage 3. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drainer Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2010 Zamawiał już ktoś gdzieś Cataclysm? Bo się zastanawiam czy lepiej kupić sam klucz czy razem z pudłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blood_brother Opublikowano 5 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2010 Jakby ktoś jeszcze nie wiedział, to Cataclysm nastąpi 07.12.2010. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drainer Opublikowano 14 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2010 jak wrazenia po patchu? ja niestety jeszcze nie mialem okazji grać i pewnie do czasu finalizacji rezygnacji z oferty tepsy nie pogram :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 14 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2010 Frozen do cata, nie mam za bardzo co w grze robić, czekam na nowy sezon pvp. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 14 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2010 U mnie tak samo, czekam na Cata, przed premierą raczej nie będę płacił abonamentu. A tymczasem: http://www.darklegacycomics.com/259.html - smutne, ale prawdziwe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arisovsky Opublikowano 17 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2010 (edytowane) a ten widzieliście? Edytowane 17 Października 2010 przez arisovsky Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drainer Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2010 E tam, mój gear z tbc spokojnie starczył do okolo 76lvlu. Wrażenia po patchu: Ja <span style='color: red;'>[ciach!]</span>lę. Może by to na becie przeszło, czasami jest niegrywalne, drażniące drobne błędy (nameplates, brak target of target), jak widzę ekran ładowania to czekam tylko aż się gra zawiesi (oculus, headless horseman 99.9% zwiech). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2010 http://www.youtube.com/watch?v=Wq4Y7ztznKc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorysVasiliev Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2010 Po praktycznie roku nie grania, z ciekawości chciałem odpalić WoWa :) W końcu zbliża się dodatek więc może na te 60 dni wykupię na dobicie lvlu i pozwiedzania. Najlepsze - odpalam - download 5.29 GB , ale to nie koniec - po tym zaczęło mi ściągać kolejne 4.6GB. To chyba lekka przesada ? Niedługo to WoW będzie zajmował 30GB-a co tam tyle może ważyć ? Bo chyba nie tekstury :))))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blood_brother Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2010 To prawda, że sporo ściąga. Po ściągnięciu patchy, jeszcze przed ich zaaplikowanie, Wow zajmował ponad 40GB, jednak po spatchowaniu zajmuje 18GB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorysVasiliev Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2010 (edytowane) Pewnie i tak prepaida kupię razem z grą 7.12.2010 :). Z tego co się orientowałem kumple ode mnie już nie grają. Gdzie mogę zamelinować się?Jaki server ? Gdzia naszych najwięcej? Obecnie byłem na Magtheridon.Nawet nie wiem czy on jeszcze działa. Edytowane 18 Października 2010 przez BorysVasiliev Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2010 Burning Legion jest chyba w 99% "polski". Zreszta od groma jest gildii w stylu <Husaria> czy <Team Poland> w miare wszedzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorysVasiliev Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2010 Z tego co się naczytałem to na BL pełno dzieci NEO biega. Kusi mnie tam się przenieść. Pytanie - z przenoszeniem to jak to jest ? Płaci się czy coś takiego?Jak to wygląda? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2010 Tak płaci się o ile nie ma darmowych migracji na jakieś nowe serwery. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4zyl Opublikowano 22 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2010 A ma ktoś z was problem,na podkręconym sprzęcie, ze stabilnością gry po ostatnim patchu? Nie chodzi mi tu o zawieszanie się instancji itp, bo to wiem że "normalne", ale u mnie zaraz po upgradzie gry, na kompie ze sygnatury (@3.8GHz), wywala criticalami co ok. 2 min. Na razie zjechałem do 3.6GHz i wygląda na to, że chodzi stabilnie. Dziwi mnie jednak, że do tej pory (przed ukazaniem się patcha) mogłem bezproblemowo grać na wyższym taktowaniu. Dodam, że z innymi grami nie ma problemu, linx i memtest po 8-śmiu godzinach nie wskazał problemów, temperatury też ok. W akcie desperacji odinstalowałem nawet grę i zainstalowałem na nowo. Pobrałem również najnowsze wersje addonsów jakie wyszły po nowym patchu. Spróbuje jeszcze je wyłączyć, może to któregoś starszego wina. Czekam jednak na sugestie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 22 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2010 A nie zauważyłeś, że doszły efekty graficzne i zwiększyły się wymagania ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4zyl Opublikowano 22 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2010 No dobra, ale chyba nie aż tak się zmieniły wymagania, żeby przewyższało nowe produkcje, które chodzą bez zarzuty na moim sprzęcie ;) Chyba "odświeżony" WoW nie stał się nowym benchmarkiem?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 22 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2010 Tak to jest jak się próbuje wciskać nowe efekty do i tak już przeciążonego silnika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwia7ek Opublikowano 22 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2010 Z tego co się orientowałem kumple ode mnie już nie grają. A w co graja? :D Z MMO nie ma nic lepszego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 22 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2010 Jest coś lepszego eve-online, tylko "troszkę" trudniejsza od wow'a i przez to mniej popularna. :] Btw live stream z blizzcon http://blizzcon.rayv.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwia7ek Opublikowano 22 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2010 (edytowane) Jest coś lepszego eve-online, tylko "troszkę" trudniejsza od wow'a i przez to mniej popularna. :] Btw live stream z blizzcon http://blizzcon.rayv.com/ Czy Eve jest warta wydania 100zl za 2 miesiace przyjemnosci z grania? Poki co, z tego co wyczytalem to maja niezly system wysysania kasy z porftela :D Edytowane 22 Października 2010 przez kwia7ek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 22 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2010 Jakie 100zł ? Plexami się zasila, one kosztują ~35zł, poza tym możesz je kupić za kasę zarobioną w grze i teoretycznie grać za free nie dokładając ani złotówki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2010 No i mamy kataklizm. Deathwing spłynął w końcu na dyski i za moment będzie można od nowa poznawać cały stary świat. Nowe kombinacje klas i ras już w drodze, za chwilę Camp Narache wypełni się loladinami, po Lolshire biegać będzie armia huntardów... W sumie dobry pomysł miał Blizz puszczając shattering trochę wcześniej niż reszta dodatku, ograniczy to choćby trochę przeciążenie jakie pojawi się w dniu wydania całości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...