BLANTMEN Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Hmm ... Może mam jakiegoś buga. Bo z przyzwanym 'zwierzątkem' mam tak - przyzwę go -> nie widać przycików do kontroli, wyloguje się - zaloguje się -> wszystko jest, ale gdy go odeślę paski i jego ikonka u góry zostaje :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 witam mam problem z updatem. Podczas procesu na różnym stopniu postepu wywala mi błąd [nie mozna zastosowac aktualizacji poniewaz jest ona zgodna z suma kontrolna pliku.] i za **** nie wiem o co chodzi :/ jezeli ktos wie jak mi pomoc to bardzo prosze :] z gory dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Panie i Panowie, od jutra zacznę grać w tą wspaniałą (mam taką nadzieję) grę :) Mam nadzieję że warto było wydać to 150zł :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Oj warto warto. Ja się odkleić od niej nie umiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 Czym się różnią te wszystkie tryby (PVP, NORMAL, RP, RPPVP czy jakoś tak) od siebie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 Czym się różnią te wszystkie tryby (PVP, NORMAL, RP, RPPVP czy jakoś tak) od siebie ?? No a jak myslisz ? ;] Pvp to znaczy, ze mozna sie zabijac; normal to znaczy, ze nie ozna sie zabijac; rp - roleplaying - dla lubiacych odgrywac role, grac klimatycznie, bez trybu pvp; rppvp to samo tylko z trybem pvp. Troche logiki wystarczy. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Dziękować ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 :P Night Elf Priest 38 lvl :D Jestem w Gildii mieszanej (horda + all). Teraz już się wszystkiego nauczyłem :) I chyba się uzależniłem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 czy wie ktos, jak wyglada sprawa z guest pass key do tej gry, tzn. czy posiadajac taki klucz mozna sie zarejestrowac i grac bez podowania numeru karty kredytowej czy numeru karty pre-paid? z tego co mi wiadomo to podczas rejestracji swojego konta (normalnego nie guest pass key) trzeba takowe dane podawac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 Rejestrujesz go tak samo jak auth key, czyli podajesz numer karty etc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[eM] Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Dla zainteresowanych, dzisiaj o 11 ma sie skonczyc patchowanie europejskich serwerow do wersji 1.10 :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewoLUTION Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 A teraz pytanie za 100 pkt :D jakie sa pingi na oficjalnym serv ?? wiem wiem ze to glupie pytanie bo zalezy od lacza ale ja na lacze nie narzekam wiec pytam sie kogos kto rowniez potrafi miec po 2 MB z usa bo nie wiem czy kupowac oryginala czy nie :D a kusi cholernie .... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 Ja na dsl 2mbit na burning legion mialem przewaznie 100-200-300. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mR4ZI3L Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 mam takie pytanoie do ownerow na jakim gracie serwie przewaznie :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasztecik Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zainteresowani darmowym trialem WOWa (10 dni) ? http://teaser.wow-europe.com/ :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 mam problem z Questem w Moonglade. Zwie się on Great Bear Spirit. Tytułowego niedźwiedzia znalazłem i zagadałem do niego. Jednak pisało że mam go zadowolić czy coś tkiego. W opisie questa zobaczyłem że potrzebuje jakies Gaea Seed - co to jest? Jakie macie pomysly na rozi=wiązanie tego questa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 (edytowane) http://wow.allakhazam.com/ po lewej w menu masz "QUESTS" tam masz wszystkie questy nawet z mapka podzielone jak chcesz :D pomaga i to bardzo Edytowane 16 Czerwca 2006 przez bielski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kim. Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 mam problem z Questem w Moonglade. Zwie się on Great Bear Spirit. Tytułowego niedźwiedzia znalazłem i zagadałem do niego. Jednak pisało że mam go zadowolić czy coś tkiego. W opisie questa zobaczyłem że potrzebuje jakies Gaea Seed - co to jest? Jakie macie pomysly na rozi=wiązanie tego questa?W jeziorze tam musisz znalezc to na dnie. Takie babelki z tego leca ;p latwo znalezc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 (edytowane) kim. dzięki za sensowną odpowiedź. bielski no niestety ale tam czytałem i za rzeproszeniem G&%$# pisze. Przepisana jest treść questu + rozmowa... EDIT: gdzie w jeziorze? przepłynołem całe w zdłóż i wszerz... Edytowane 17 Czerwca 2006 przez Bio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 Bio@ może akurat ten quest jest opisany bardzo skapo. natomiast gdy ja mam jakis problem z questem to zawsze korzystam z serwisu allakhazam i zawsze znajde to czego szukam z zaznaczonym miejscem na mapce, czyli wiem wszystko co musze i wykonanie questu to czysta formalnosc. i nie mow mi ze gó.wno w nim jest, to pooglądaj inne questy :] jak dla mnei bomba pozdro bielski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 no tak ale ten quest co ja potrzebuje to nie jest opisany czyli gó*no jest ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mR4ZI3L Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 sproboj na thottbocie i goblin workshopie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago De Codi Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 (edytowane) Mam szybkie pytnako. Moge załatwić grę wow, jednakze nie zawsze bedzie mnie stac by uiscic opłaty na granie.. czy mozna zablokować konto na 2-3 miesiace i potem opłacić i grąc dalej? Czy naliczają za to jakieś opłaty? Jak to wygląda? ---\ Juz znam odpowiedz.. mozna sobie spokojnie konto blokować na jakiś czas.. koles ma 6 miech nie oplacone.. i zyje :) Edytowane 23 Czerwca 2006 przez Galago De Codi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 (edytowane) A jest tak, ze mozna sobie zawiesic konto (oplacone, powiedzmy na miecha) , nie grac powiedzmy 2 miechy i po tym czasie odblokowac konto i grac ten oplacony miesiac? Szczerze, to wole nie probowac w to grac, jeszcze bym sie wciagnal. Edytowane 23 Czerwca 2006 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Placisz za dany miesiac - grasz, nie placisz - konto przechodzi w tryb 'frozen' i jest nieaktywne do czasu, az zalpacisz abo. Tak jest chyba w 99% platnych mmorpg. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Dokladnie. Tylko, ze Blizzadr kasuje postac jezeli nie bedziesz uzywal konta przez pol roku. Dlatego co pol roku, zeby Twoje wypociny przy kreowaniu postaci nie poszly na marne bedziesz musial wydac te 50 zl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago De Codi Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Dlatego dalem sobie spokoj i zamiast gry, doładowalem sobie karte na pływalni :) To mi chyba bardziej na zadrowie wyjdzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Dlatego dalem sobie spokoj i zamiast gry, doładowalem sobie karte na pływalni :) To mi chyba bardziej na zadrowie wyjdzie :) No trzeba trenowac wszytskie skille :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 btw trenowania.. jesli mam mam skilla wand na 75 to czy mozna cos zrobic zeby szlo dalej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 btw trenowania.. jesli mam mam skilla wand na 75 to czy mozna cos zrobic zeby szlo dalej? Idziesz do swojego trenera i rozwijasz zaawansowana opcje tego skilla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...